Štrukle, pile s lipom, cicvare, fanjke te vrbovečka pera samo su neka “starinjska jela”, koja će posjetitelji kulina rske manifestacije “Kaj su jeli naši stari” moći kušati od 24. do 26. kolovoza u Vrbovcu.
Uz jela u programu je i bogat kulturni i zabavni program, nastupi KUD-ova te etnoizložbe. Ove su godine u manifestaciju uključene i udruge pčelara, vinara i konjara. PIK Vrbovec je pak pripremio mortadelu od 200 kg čija će prodaja ići u humanitarne svrhe.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu