Best Buy Award: ORYX Rent a car ponovno najbolji

Autor: Objava za medije , 25. veljača 2014. u 10:18

U istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, poslovne osobe u Hrvatskoj ocijenile su ORYX Rent a car najboljim omjerom cijene i kvalitete usluga najma vozila za poslovne korisnike i tvrtke.

Prema rezultatima najnovijeg istraživanje najboljeg omjera cijene i kvalitete proizvoda i usluga namijenjenih poslovnim korisnicima, ORYX Rent a car ponovno je, već drugi puta zaredom, pobjednik u kategoriji „Davatelj usluga rent a cara za poslovne korisnike i tvrtke“, priopćeno je iz Oriyxa.

Prvi puta je titulu u navedenoj kategoriji ORYX ponio u Best Buy Award istraživanju za period 2012/2013. U međuvremenu, od strane poslovnih korisnika ocjenjen je i kao najkvalitetniji davatelj rent a car usluga čime je zaslužio i titulu „QUDAL – Br. 1 u kvaliteti“.

Najnoviji uspjeh ORYX Rent a cara i medalja Best Buy Award 2014/2015 rezultat je predmetnog istraživanja Best Buy Award Croatia Business 2014/2015 švicarske kuće ICERTIAS provedenog u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika – poslovnih osoba u Hrvatskoj koristeći, CAWI – DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Pitanja u anketi bila su otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača proizvoda odnosno davatelja usluga namijenjenih poslovnim ljudima koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

U anketi je ispitanicima postavljeno sljedeće pitanje:

„Navedite naziv davatelja rent a car usluga koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike?“ na koje je najčešći odgovor bio ponovno – ORYX.

Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika i osvojenom prvom mjestu, ORYX Rent a car postao je ponovno nositelj prestižne medalje "Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete – rent a car za poslovne korisnike“.

«I prije dvije godine prilikom uručenja ovog istog priznanja rekao sam kako ovo nije samo laskava nagrada već i snažna obveza prema našim korisnicima za budućnost. Drago mi je da su prvenstveno naši djelatnici to prepoznali kao izazov i još jednom dokazali našim korisnicima da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu prioriteta. Hvala svim našim zaposlenicima koji su pridonijeli ovom uspjehu.» – izjavio je prilikom dodjele certifikata Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Orix rent a car stvarno ima vrhunsku uslugu za poslovne korisnike, osobno sam isprobao i bio izuzetno zadovoljan, ali ima tu još jedna stvar, nijanse između pojedinih kuća koje nude usluge najma vozila su minimalne, isprobao sam i usluge jedne druge rent a car firme koja se je pokazala podjednako dobrom, tako da valjda ljudi koji su davali ocjenu znaju u čemu je razlika između vodećih kuća za iznajmljivanje vozila, ja osobno nisam primjetio veliku razliku!? Kako god, bitno da je zdrava konkurencija između rent a car kuća poželjna na korist nas korisnika i da nema monoplolista 🙂

New Report

Close