Ban Tours postao ekskluzivni zastupnik francuskog Dufoura

Autor: Darko Bičak , 20. listopad 2014. u 22:01
Jedrilica Dufour predstavlja trenutno vrhunac nautičke ponude u svijetu

Zastupstvo francuskog graditelja jahti je za Ban Tours vrhunac 40 milijuna kuna vrijedne investicije.

Turistička agencija Ban Tours, koja je najpoznatija kao službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza, GNK Dinama i ostalih sportskih kolektiva, postala je ekskluzivni zastupnik francuskog proizvođača plovila Dufour.

Kako navode u Ban Toursu, riječ je o globalnom proizvođaču plovila najviše kvalitete s naglaskom na vrhunski luksuz i dizajn. Suradnja između ove dvije tvrtke nije novost na tržištu. Posljednjih šest godina Ban Tours je bio autorizirani predstavnik tvrtke Dufour za Hrvatsku, a unapređenje poslovnih relacija logičan je nastavak uspješnog projekta kojim se hrvatska tvrtka postavila kao partner čije aktivnosti nisu ograničene isključivo na područje Hrvatske i regije. Iz samog Ban Toursa ističu da je njihovom zaslugom realiziran plasman i prodaja brodova i na tržištima Norveške, Švicarske, Italije i SAD-a. Pavle Marković iz Ban Toursa naglašava kako je poslovna suradnja s Dufourom dokaz kvalitete poslovanja u nautičkom segmentu.

"Činjenica da smo uspjeli realizirati ovakav oblik poslovne suradnje daje nam za pravo konstatirati kako je naša uloga u sferi nautičkog turizma prešla u novu dimenziju. Dufour je vrlo profesionalna i nadasve profitabilna kompanija koja je u Ban Toursu prepoznala partnera na duge staze. Sigurni smo kako će ovaj oblik suradnje u periodu od pet godina ostvariti rast nautičkog poslovanja za previđenih 20 posto ukupnog prometa kompanije i dodatno potvrditi našu poziciju tržišnog lidera", navodi Marković. Dodaje da ovim projektom Ban Tours završava sedmogodišnji proces ulaganja u nautički turizam u vrijednosti većoj od 40 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close