Autotransova ljetna ponuda ˝Idemo na more˝

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2016. u 16:07
Photo: Autotrans

Osim porasta broja linija prema moru, ovog ljeta porasle su i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, a Autotrans svojim putnicima iz dana u dan nastoji osigurati što pristupačnije prijevozničke usluge.

Autotrans grupa, jedan od vodećih hrvatski autobusni prijevoznik, ovog ljeta svojim putnicima nudi najveći broj pogodnosti za odlazak na more, uz najpovoljnije cijene ikada. Više od 70 linija iz Zagreba i kontinentalne Hrvatske u pravcu mora, first minute online karte, program Jednodnevnih kupanja sa svakodnevnim direktnim polascima iz Zagreba, besplatan prijevoz bicikli i dodatni popusti na usluge u destinacijama na moru – sve je to dio Autotransove ljetne ponude objedinjene pod sloganom «Idemo na more».

Razgranata mreža autobusnih linija Autotrans grupe od početka ljeta dodatno je pojačana te su i ove godine Zagreb i kontinentalna Hrvatska odlično povezani s mnogim, pa i najmanjim gradovima i mjestima na moru i otocima. Svakodnevno više od 70 linija iz pravca Osijeka i Zagreba brojne putnike udobno i sigurno prevozi na brojna odredišta diljem Jadrana, od Umaga do Dubrovnika.

Osim porasta broja linija prema moru, ovog ljeta porasle su i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, a Autotrans svojim putnicima iz dana u dan nastoji osigurati što pristupačnije prijevozničke usluge. Najbolji dokaz za to su još povoljnije first minute karte, koje putnicima nude mogućnost online kupnje sa 50 posto popusta na odabranim relacijama u smjeru mora. Tako je moguće primjerice iz Zagreba za Zadar putovati za samo 36,00 kn, za Pulu ili Rovinj za samo 38,00 kuna dok je za kartu od Zagreba do Splita potrebno izdvojiti tek 60,00 kn. I to nije kraj, jer na online kupnju karata, odobrava se standardni dodatni popust od 5 posto. 

Sve čari najtoplijeg, i po mnogima najljepšeg godišnjeg doba,  moguće je doživjeti i u jednom danu zahvaljujući programu Jednodnevna kupanja kojeg Autotrans organizira za svoje putnike. Riječ je o svakodnevnim direktnim polascima iz Zagreba u pravcu Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske ili Baške koji se nude po jedinstvenoj cijeni od 86,00 kn za povratnu kartu. Onima koji za svoje odredište odaberu Crikvenicu, Autotrans je sa svojim partnerima pripremio brojne pogodnosti za dodatne sadržaje: popust i do 20 posto na konzumaciju jela i pića u najatraktivnijim restoranima Sabbia i Galiot te na vožnju polupodmornicom Peppy kao i na niz sportova i zabave na moru.

Neki putuju i besplatno, a riječ je o biciklima. Naime, od ovog ljeta, autobusi Autotransa koji prometuju po otoku Braču, otoku s najviše biciklističkih staza, opremljeni su nosačima za bicikle, a usluga prijevoza bicikala potpuno je besplatna. Na ovaj način će, svi koji se ovog ljeta nađu na ovom srednjodalmatinskom otoku, kombinacijom autobusnog prijevoza i vožnje biciklom, moći obići cijeli otok i u cijelosti doživjeti sve njegove ljepote.

Napore i trud Autotransa prepoznali su i hrvatski potrošači te su,  prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, proglasili Autotrans najboljim međunarodnim autobusnim prijevoznikom kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.

Detalje ove posebne ljetne ponude pogledajte ovdje

Komentirajte prvi

New Report

Close