Aurelia svježa tjestenina primila prestižne zvjezdice

Autor: Objava za medije , 16. svibanj 2014. u 16:38
Press foto

Međunarodni institut za okuse i kvalitetu (International Taste and Quality Institute) iz Brisela dodijelio je prestižne zvjezdice “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” trima proizvodima iz Aurelia ponude svježe tjestenine.

Međunarodni institut za okuse i kvalitetu (International Taste and Quality Institute) iz Brisela dodijelio je prestižne zvjezdice “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” trima proizvodima iz Aurelia ponude svježe tjestenine – Raviolima s ovčjim sirom, Raviolima s tartufima te Tortellonima s kozjim sirom i crnim maslinama.  “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” jedina je potvrda izvrsnosti kvalitete koju jamče vrhunski poznavatelji gastronomije – 24 vodeća chefova i sommerliera Michelinovih restorana, ujedno članova prestižnih međunarodnih kulinarskih instituta iz 15 europskih zemalja.

Tri Aurelia proizvoda su “slijepo”, osjetno (senzorno) testirani u kategorijama – prvi dojam, izgleda, mirisa, teksture, okusa i okusa nakon kušanja. Ravioli s tartufima i Tortelloni s kozjim sirom i crnim maslinama nagrađeni s jednom zlatnom zvjezdicom za odličan okus (ocjena između 70-80% mogućih bodova), dok su Ravioli s ovčjim sirom nagrađeni čak s dvije zlatne zvjezdice koje simboliziraju zavidan okus (ocjena između 80-90% mogućih bodova).

“Ovo priznanje nagrada je za desetogodišnji trud koji tvrtka Naše klasje ulaže u sve svoje proizvode, a posebice u Aurelia svježu tjesteninu. S punim pravom mogu reći da je ovo jedna od najvećih nagrada za naše sustavno ulaganje u istraživanje i razvoj te kontrolu kvalitete. Aurelia svježa tjestenina veliku pozornost pridaje isključivo visokokvalitetnim sastojcima stoga već dugi niz godina surađujemo sa Siranom Gligora, istarskim tartufarima, Vindijom i drugim cijenjenim proizvođačima delikatesa koje sačinjavaju punjenje naših tortellona i raviola.  Vjerujem kako je ovo priznanje dodatna motivacija cijelom našem timu da u ovim izazovnim vremenima ostanemo dosljeni našoj viziji – proizvodnji isključivo vrhunskih proizvoda, kako za domaće tako i za strana tržišta.”, istaknuo je Zoran Šimunić, direktor tvrtke Naše klasje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close