Allianz ima novi proizvod za vozače i vlasnike vozila: Pomoć na cesti HR+

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2013. u 14:36
Thinkstock

Pomoć na cesti HR+ novi je proizvod Alllianza koji je u ponudi od ožujka ove godine i koji može pomoći klijentima u ovakvim i sličnim slučajevima, kažu iz Allianza.

Noćna mora svakog vozača je prometna nesreća ili kvar vozila. Ovakve nepredvidljive i iznimno stresne situacije zahtijevaju trenutno rješenje. Pronaći mehaničara koji je spreman doći na mjesto nesreće ili organizirati prijevoz vozila do servisa često je nemoguća misija, posebno ako je pomoć na cesti potrebna izvan radnog vremena.

Pomoć na cesti HR+ novi je proizvod Alllianza koji je u ponudi od ožujka ove godine i koji može pomoći klijentima u ovakvim i sličnim slučajevima, kažu iz Allianza.

"HR+ je namijenjen vlasnicima osobnih i dostavnih vozila (najveće dopuštene mase do 3,5t) koji nemaju kasko policu, a imaju potrebu za asistencijom u slučaju kvara ili nesreće, a klijentima je na raspolaganju 24 sata na dan putem besplatnog broja telefona za pomoć 0800 55 00. U slučaju nezgode Allianz nadoknađuje trošak asistencije za vozilo na području Hrvatske i to za popravak vozila na mjestu kvara/nesreće (do 700 kn), spašavanje vozila (naknada u punom iznosu), prijevoz vozila do servisa (do 1 000 kn) te dostava vozila nakon popravka ili pronalaska (do 150 kn). Osim kvarova na vozilu i prometnih nesreća, dosadašnja praksa je pokazala da klijenti često imaju problem s puknućem gume ili oštećenjem naplatka. Događa se i da je vozilo zaključano, a ključevi ostavljeni u vozilu. Nije rijetkost ni da vozilo ostane bez goriva ili da se u vozilo utoči pogrešno gorivo. U ovim i sličnim situacijama na usluzi je Pomoć na cesti HR+. Godišnja premija iznosi 49,50 kn, što je značajno povoljnije u odnosu na slične proizvode koji se nude na tržištu, a pokriće HR+ može se ugovoriti na polici automobilskog osiguranja ili na zasebnoj polici. Osigurati se mogu vozila do 14 godina starosti", navodi se u priopćenju Allianza.

Komentirajte prvi

New Report

Close