17 međunarodnih zlata, 6 srebra i 1 bronca za Vindija mliječne i mesne proizvode

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2016. u 09:19
Foto: Marko Jurinec / Pixsell

Tvrtka Koka d.d., koja čini dio poslovnog sustava Vindija, može se pohvaliti s čak sedam zlatnih i četiri srebrne medalje.

Pored velike konkurencije, strogih laboratorijskih testiranja i ocjenjivanja kvalitete prehrambenih proizvoda, njemačko agrikulturno udruženje DLG ponovno je dodijelio zlatna, srebrna i brončana priznanja za čak 13 Vindijinih i 11 Kokinih proizvoda.

Krovna europska organizacija po pitanju prehrane i agrikulture, koja kroz brojna ispitivanja i laboratorijske analize svake godine ispita gotovo trideset tisuća namirnica, na ovaj je način još jednom potvrdila izvrsnost namirnica koje nose oznaku 'Kvaliteta Vindija'. Riječ je o mliječnim te svježim i paniranim pilećim i purećim proizvodima za koje se koriste visokokvalitetne sirovine provjerenog domaćeg porijekla, što naposljetku rezultira kvalitetnim proizvodima za krajnje potrošače.

Najviša zlatna DLG priznanja od mliječnih su proizvoda osvojili svježe mlijeko, kozje mlijeko, mlijeko bez laktoze, sirevi Ovidur i Caprodur te svježi krem sir Vivis, kao i omiljeni mliječni deserti svih generacija – puding od vanilije i čokolade, Choco Loco te puding sa šlagom od čokolade.

Tvrtka Koka d.d., koja čini dio poslovnog sustava Vindija, može se pohvaliti s čak sedam zlatnih i četiri srebrne medalje. Zlatnom se medaljom okrunio Kokin asortiman prerađevina, i to Cekin Dimcek i pileća prsa te Vindon Deluxe šunka i Prestige Classic šunka. Uz njih se u zlatnoj kategoriji nalaze i Cekin pileća krila u pikantnoj marinadi te Cekin panirani pileći kroketi i fritesi.

Komentirajte prvi

New Report

Close