10 godina projekta Plus Marketa

Autor: Božica Babić , 04. studeni 2016. u 12:28
Foto: Press

Velpro centar, tvrtka iz portfelja kobncerna Agrokor, obilježila je 15 godina svoga poslovanja i 10 godina od otvaranja prvog prodajnog objekta iz projekta Plus Market okupivši tom prigodom više od 400 partnera, malih trgovaca.

Dražen Kocijan, predsjednik Uprave kompanije VELPRO – CENTAR, podsjeća da je projekt Plus Market pokrenut s ciljem podržavanja, očuvanja i unapređenja male trgovine u Hrvatskoj te da sve ove godine uspješno okuplja brojne male trgovcej. 

"Iza nas je 10 godina u kojima smo ostvarili odlične rezultate i fantastičnu suradnju. Naši kupci, nepresušna su motivacija za kontinuirano unapređenje poslovanja, a velika većina njih s nama je od samog početka. Mislim da je to činjenica koja govori više od 1000 riječi i na kojoj moramo biti iznimno zahvalni", ističe Kocijan i najavljuje novo poglavlje zajedničkog projekta u kojemu je fokus usmjeren na brojne, nove izazove

Od 2006. kada je u prosincu otvoren prvi Plus market  do danas otvoreno je ukupno 1100 prodajnih partnerskih mjesta, a Velpro je kroz godine oformio i poseban tim ljudi koji su u potpunosti posvećeni samom projektu.

Od 1400 Velpro zaposlenika njih 140 u svakom trenutku stoji na raspolaganju svim kupcima uključenim u projekt. U proteklih deset godina, Velpro je unaprijedio i vozni park postavivši nove standarde po pitanju specijaliziranih vozila i opremljenosti rashladnim uređajima, a formirana je i privatna robna marka Rial. 

Komentirajte prvi

New Report

Close