Arena je za medije otkazala predstavljanje ponude dionica

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. svibanj 2017. u 09:20
Foto: Thinkstock

Javnost će o tijeku ponude biti izviještena u suglasju s pravnim okvirom i pravilima Zagrebačke i Londonske burze, ističe se u obavijesti Arena Hospitality Group.

Arena Hospitality Group otkazala je za medije predstavljanje sekundarne ponude dionica te tvrtke, a koje je ranije bila najavila za utorak, 16. svibnja. 

 Javnost će o tijeku ponude biti izviještena u suglasju s pravnim okvirom i pravilima Zagrebačke i Londonske burze, ističe se u obavijesti Arena Hospitality Group.

Inače, Arena je 12. svibnja objavila javni poziv odnosno uvjeta javne ponude između milijun i dva milijuna novih redovnih dionica po cijeni u rasponu od 400 do 500 kuna po novoj dionici. 

Jučer poslijepodne je Arena na Zagrebačkoj burzi objavila kako je PPHE Hotel Group Limited, koje drži 77,09 posto udjela u temeljnom kapitalu Arene, i to putem tvrtke Dvadeset Osam d.o.o., društva kćeri u stopostotnom neizravnom vlasništvu društva PPHE Hotel Group Limited, putem Londonske burze objavilo da namjerava sudjelovati u ponudi (putem društva kćeri Dvadeset Osam d.o.o.) novih dionica, po cijeni u rasponu između 400 i 500 kuna, u ukupnoj vrijednosti od devet milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close