Sudjelujte u testiranju virtualne burze i osvojite nagradu

Virtualna burza portala Poslovni.hr je igra, odnosno simulacija prave burze, a Vas stavlja u ulogu ulagača. Sudjelovanje u igri je besplatno, a za kupnju i prodaju dionica se ne koristi pravi novac, već virtualni koji će biti predodređen. Svrha igre prvenstveno je zabavnog i edukativnog značaja.
Kako bi ispitali rad sustava pokrećemo jednomjesečnu igru koja završava 17.1.2010. u 18.00, a kao zahvalnost osigurali smo nagrade za 3 najuspješnija sudionika.
Nagrade:
1. mjesto - bon od 1000 kn za izbor knjiga po želji iz ponude internet knjižare Izloog.com [izloog.com]
2. mjesto - bon od 500 kn za izbor knjiga po želji iz ponude internet knjižare Izloog.com [izloog.com]
3. mjesto - bon od 300 kn za izbor knjiga po želji iz ponude internet knjižare Izloog.com [izloog.com]

Posebna pravila:
- U igri se trguje samo dionicama za koje smo procijenili da imaju zadovoljavajuću likvidnost. Ako smatrate da u igru nije uvrštena određena dionica koja također udovoljava uvjetima, slobodno je predložite i argumentirajte zašto.
- Kandidati za nagradu mogu biti samo oni igrači koji su napravili ukupni promet od minimalno 350,000 kn. Ukoliko jedno od prva tri mjesta osvoji netko od korisnika koji ne zadovoljavaju ove uvjete, nagrada se prepušta prvom sljedećem korisniku.
- Iako se mogu natjecati, zaposlenici Poslovnog dnevnika ili portala Poslovni.hr ne mogu osvojiti nagrade. Ukoliko jedno od prva tri mjesta osvoji netko od zaposlenika, nagrada se prepušta prvom sljedećem korisniku.
- S obzirom da se radi o igri u fazi testiranja, ukoliko dođe do tehničkih ili bilo kakvih problema učinit ćemo sve da se top lista ispravi. Međutim, ukoliko to ne bude moguće, top lista će ostati onakva kakva je.
- Maksimalni udio pojedine vrijednosnice kod kupnje iznosi 25% ukupnog portfelja. U slučaju zadavanja naloga s

Komentari (2)
  • dtrnski
    dtrnski 11:52 27.8.2010.

    Sve virtulano je banana. Čitao sam kako je neki lik u FOREX simulaciji uvijek zarađivao brdo love ali kada je uplatio ojre i krenuo za pravo ojri su se istopili u vidu magle. Virtualno, ne hvala.

  • vjeko
    vjeko 14:20 6.4.2010.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!