Što očekivati ​​prije i poslije operacije povećanja grudi

Povećanje grudi je estetske kirurgije postupak za promjenu veličine i oblika ženske grudi. Bilo da je smanjenje veličine grudi koje su prevelika, rekonstrukciju dojke nakon operacije, ili povećanje veličine grudi, grudi daje ženama s body kontura koje su u potrazi za korekcija nosa Click here [me-dent.eu].

Dr. Hendricks u Newport Beach, Kalifornija je plastični kirurg koji se specijalizirao za grudi u svim njegovim oblicima. “Trudim se poboljšati svoj izgled bolesnika s grudi”, kaže dr. Hendricks, “Ja sam predan temeljite konzultacije, pre-operativna obrazovanje, i post operativnu brigu.”

Prije operacije povećanja grudi, imat ćete početne konzultacije sa svojim plastičnog kirurga. Ovo je vaša šansa da imaju sva vaša pitanja o operacije povećanja grudi odgovorio estetski kirurg [swik.net] .

Vaš plastični kirurg će vas obavijestiti o tome što smjera morate slijediti prije operacije povećanja grudi. Možda ćete morati izbjegavati pušenje, određene vitamine i lijekove, a neke hrane ili pića. Također, vaš plastični kirurg će procijeniti svoje cjelokupno zdravlje kako bi bili sigurni da nisu u opasnosti za bilo nepotrebnih komplikacija tijekom operacije povećanja grudi, ili tijekom oporavka od operacije estetski kirurg [estetski-kirurgs.tumblr.com] .

Povećanje grudi je najčešći oblik plastične kirurgije obavlja u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je još uvijek kirurški zahvat, i mora biti izvedena od strane stručnjaka u medicinske okruženju.

Na dan svog grudi, trebali stići sa suputnikom koji će vam pomoći nakon postupka. Povećanje grudi može biti izvedena u nezavisnoj kirurški objekta, ili to može biti izvedena u bolnici korekcija nosa [estetski-kirurgs.tumblr.com] .

Većinu vremena, grudi se izvodi dok ste u općoj anesteziji. To znači da nećete osjetiti ništa, a vi ćete biti u nesvijesti cijelog postupka. Neki plastični kirurzi radije izvršili postupke grudi dok je pacijent pod lokalnom anestezijom i sedative. U tom slučaju, ti bi biti svjestan, ali se ne bi osjećao nelagodu.

Tijekom operacije povećanja grudi, kirurg će napraviti rez ili uz areola, u inframammary pregib, transaxillary (pazuh) nabor, ili u pupku za Tuba (Trans Kružni grudi) postupka. Vi ćete raditi s plastični kirurg odlučiti što rez je najbolje za vas prije operacije povećanja grudi.

Ako rez je napravljen u pupku ili u transaxillary (pazuh) pregib, plastični kirurg će morati koristiti endoskop im pomoći u plasmanu dojke implantata. Endoskop je mala kamera i svjetlo koje se koristi za prikaz kirurg područje rada korekcija nosa [swik.net] .

Nakon plastični kirurg je napravio rez za operaciju povećanja grudi, oni će stvoriti džep iza dojke za implantat. Ovisno o tome gdje ste i kirurg odlučio o stavljanju implantata, džep će biti stvoren ni ispred, djelomično iza, ili potpuno iza mišića grudnog koša.

Nakon džep je stvorio, kirurg će postaviti implantat dojke. Tijekom grudi, implantat može biti odabran tako da bilo je ispunjen prije operacije, ili tako da je ispunjen nakon što je postavljen.

Ako implantat mora biti ispunjen, plastični kirurg će ga ispuniti, inače, nakon implant se nalazi, grudi je kompletan, a kirurg će zatvoriti rez i mjesto zavoje oko područja pomoći u procesu ozdravljenja.

Nakon operacije povećanja grudi, od vas će biti u mogućnosti da se vrati kući da se oporavi. Nakon nekoliko dana liječenja, gaze će biti uklonjena iz prostora, ali će i dalje nositi kiruršku grudnjak kao režiji plastičnog kirurga. Šavovi ili šavova će biti uklonjen nakon tjedan dana ili tako, i bilo modrice ili oteklina bi trebao smiriti nakon nekoliko tjedana.

Za nekoliko tjedana vaše grudi mogu biti bolne, ali svjetlo djelatnost i rad može biti nastavljen već nakon par dana odmora. Vaš plastični kirurg će vas obavijestiti o tome koliko dugo nakon operacije povećanja grudi trebali čekati nastavak neke normalne aktivnosti i vježbe.

Ožiljci od operacije povećanja grudi treba smanjiti kao proces ozdravljenja se nastavlja, ali dobro postavljanje reza i prirodnih nabora ili nabora tijela treba skrivaju nikakve ožiljke.

Plastični kirurzi poput dr. Hendricks u Newport Beachu u Kaliforniji, blisko surađuju sa svojim pacijentima kroz sve dijelove operacije povećanja grudi. “Svi moji pacijenti dobivaju najmodernije, znanstveno dokazane tehnike grudi, tako da su dobili zdrave, mladenački, jarke i prirodni rezultate koje su u potrazi za”, kaže dr. Hendricks estetski kirurg Click here [me-dent.eu] .
—————————————————————————–
Ostali socijalni profil linkovi za estetski kirurg :-
twitter.com [twitter.com] pinterest.com [pinterest.com] chime.in [chime.in] stumpedia.com [stumpedia.com] svejo.net [svejo.net] reddit.com [reddit.com] slashdot.org [slashdot.org] diigo.com [diigo.com] friendfeed.com [friendfeed.com]
—————————————————————————–
Ostali socijalni profil linkovi za korekcija nosa :-
twitter.com [twitter.com] pinterest.com [pinterest.com] chime.in [chime.in] stumpedia.com [stumpedia.com] svejo.net [svejo.net] reddit.com [reddit.com] slashdot.org [slashdot.org] diigo.com [diigo.com] friendfeed.com [friendfeed.com]

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!