Revolut kartica Hrvatska [+55kn bonus]

Revolut kartica u Hrvatskoj je definitivno novost na tržištu, kao što se već prije i pisalo. No, da li znate da možete dobiti besplatnu Revolut karticu u Hrvatskoj s 50 kn na računu?

Kako do Revolut kartice s 55kn gratis


Za dobivanje Revolut kartice potrebno je dobiti pozivnicu od strane Revolut korisnika, no ukoliko pozivnicu nemate, možete se poslužiti ovom pozivnicom [revolut.com].

Nakon što otvorite link potrebno je izvršiti registraciju, tj. skinuti aplikaciju na Androidu ili Iphone-u. Registracija je vrlo jednostavna, te je nećemo ovdje objašnjavati.

Da bi ostvarili 55kn na računu, potrebno je izvršiti uplatu od 90kn na svoj Revolut račun i napraviti jednu kupovinu. Nakon što uplatite novce, moći ćete ih odmah potrošiti na internet kupovinu ili kupovinu u lokalnoj trgovini.

Kako uplatiti na Revolut karticu u Hrvatskoj

Vrlo jednostavno, koristeći svoju trenutnu karticu od bilo koje Hrvatske banke. Bit će potrebno upisati broj vaše kartice, datum isteka i sigurnosni kod od 3 znamenke na poleđini kartice. Uplatite koliko želite, uz napomenu da morate uplatiti 90 kn za ostvarivanje bonusa od 55 kn.

Revolut kartica cijena


Osnovna Revolut kartica (Mastercard ili Visa) je besplatna, osim u slučajevima ukoliko želite metalnu karticu umjesto plastične. Naravno, nije samo razlika u materijalu već i u dodatnim pogodnostima koje pruža. Kao što su besplatno zdravstveno osiguranje, besplatno osiguranje od kašnjenja putovanja i brojne ostale pogodnosti. Sigurni smo da vam na samom početku, metalna kartica nije potrebna.

Revolut kartica Porezna uprava

Bitno je naglasiti da Hrvatska Porezna uprava može dobiti uvid u vaš Revolut račun, pošto se radi o Europskoj banci sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Revolut kartica bankomat

Ne postoje bankomati samo za Revolut, ali isto tako i ne postoje bankomati koji ne primaju Revolut. Ukoliko podižete do 200€ na bilo kojem bankomatu, proći ćete bez naknade. To vrijedi i za bankomate izvan Hrvatske. Revolut kartica je tu u prednosti jer će se sve transakcije raditi po srednjem tečaju, što zasigurno čini razliku.

Revolut račun u hrvatskim kunama

U samim počecima, Revolut račun u kunama nije bio dostupan, no i to se odnedavno promijenilo. Potrebno je naglasiti da se s vašeg računa prvo skidaju valute u kojima plaćate, a ukoliko nemate dovoljno tek tada se radi konverzija, po srednjem tečaju.

Naše Revolut iskustvo u Hrvatskoj je jako dobro, kartica je prihvaćena na svim mjestima, isto kao i redovna Visa ili Master. Besplatna je, nudi brojne pogodnosti pogotovo ukoliko često putuje i ne želite gubiti vrijeme i novac odlazeći u mjenjačnicu po devize. Po svijetu je kartica također općeprihvaćena, te je šansa za odbijanjem gotovo nikakva.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!