Otkup automobila - kamo sa starim autom?

Svi znamo kako prodaja polovnog automobila može biti mukotrpna, no i za to postoji rješenje - otkup automobila.

Zamjena staro za novo
Planirate kupiti novi automobil i želite što prije obaviti prodaju starog vozila. Upitajte auto kuću, u kojoj kupujete novi autmobil, za procjenu vašeg starog automobila. Dosta često ta ponuda bude realna, tj. prati stanje tržišta. Ukoliko se dogovorite za određenu cijenu, riješili ste svoj problem na najbolji mogući način, brzo i bezbolno. Cijena vašeg novog automobila je smanjena za iznos starog, te time i kredit/leasing ukoliko ste ga zatražili.

Online otkup vozila
Izraz online, znači da ćete kontaktirati kupca preko interneta. Tako postoje razne web stranice [otkupstarihautomobila.com.hr] koje se bave otkupom polovnih automobila, te ih možete kontaktirati pozivom, SMS-om, WhatsApp-om, Viber-om ili pak mailom. Vaše staro vozilo će biti procjenjeno te na brz i elegantan način ćete se moći dogovoriti za prodaju automobila. Ovo bi bila opcija za brzi otkup automobila, u kojem vi tražite kupca, umjesto da kupac traži vas. Što je velika prednost, kada je brzina u pitanju.

Otkup automobila po kili


Ukoliko se radi o starijem vozilu koje se nalazi u lošem stanju, zasigurno jedna od boljih opcija je odvoz u reciklažno dvorište ne bi li se olupina zbrinula na ekološki prihvatljiv način. No, ukoliko se radi o vozilu, koje će moći još uvijek služiti buduće vlasnike postoje i drugi načini. Cijena otkupa automobila po kili ovisi o cijeni željeza na globalnom tržištu, te se u pravilu kreće od 0,50 do 1kn.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!