Najbolji uredski pisači koji Vam neće slomiti budžet

Budući da ponuda tehnike, pa tako printera, sve više i više raste, suočeni smo sa činjenicom da je veoma teško pronaći kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni. Iako se današnji načini poslovanja sve više okreću ka virtualnom svijetu, ipak je dobar pisač još uvijek prijeko potreban uređaj svakog dobro opremljenog ureda. Zbog toga ćemo vam u ovom članku predstaviti tri različita printera koji su kvalitetni, ali cjenovno prihvatljivi (uređaji u cjenovnom rangu između 70 i 100 dolara) s obzirom na karakteristike koje posjeduju.

Epson Expression Home XP-430

Danas je svaki centimetar prostora bitan je za suvremene stolove pretrpane uređajima, troškovima i priborom. Ako niste produktivna tvrtka za proizvodnju ili poslovanje izvan svog doma, nema razloga za kupnju velikog pisača koji zauzima polovicu vašeg radnog prostora. Stoga vam preporučujemo ovaj kompaktni multifunkcionalni (print/copy/scan) pisač. Činjenica da može ispisivati iz gotovo svih uređaja - računala, Macova, iPhone uređaja, iPada, uređaja sa sustavom Android i Chromebookova - povećava čimbenik praktičnosti. Povezivanje putem Wi-Fi-ja također znači da možete iskoristiti Epsonov niz besplatnih aplikacija [epson.com] za mobilne uređaje za ispis koji omogućuju ispis izravno s mobilnih uređaja. Prvo, aplikacija Epson iPrint za uređaje sa sustavom iOS i Android omogućuje ispis web stranica, fotografija, dokumenata i bilo čega drugog na pametnom telefonu izravno na pisaču. Veliki plus je čitač memorijskih kartica koji vam omogućuje printanje bez prethodnog spajanja sa računalnom. Epson Expression XP-420 vam daje bolju kvalitetu ispisa i nešto jeftiniju cijenu tinte od konkurencije zbog četiri odvojena uloška za tintu.

Canon Pixma MG5620

Ovaj atraktivan tintni multifunkcionalani (print/copy/scan) pisač ima veću brzinu i kvalitetu printanja od konkurencije, sa dobrom kvalitetom printanja fotografija. Međutim, ne posjeduje fax i čitač memorijskih kartica. Ima mogućnosti povezivanja preko Wi-Fi veze, što vam daje pristup datotekama putem usluga temeljenih na oblaku [en.wikipedia.org] kao što su Apple AirPrint i Google Cloud Print, koji omogućuju ispis s iOS uređaja i Google Chromebooka. Canon također naporno radi kako bi nastavio poboljšavati aplikaciju Canon Easy-PhotoPrint koja je kompatibilna s uređajima sa sustavom iOS, Android i Windows RT, a ako printate puno fotografija, ova značajka će vam biti od najveće koristi.

HP Officejet 4630

Ovaj tintni multifunkcionalan (print/copy/scan/fax) pisač povezan je s vašim računalom preko USB-porta, a mogućnost spajanja na Wi-Fi vam omogućuje printanje direktno sa Google Clouda, ali nema priključka za memorijske kartice. Za ispis koristi dva tintna uloška, jedan za crnu boju, a drugi je kombinacija cijan, magenta i žute boje, stoga ima prosječnu kvalitetu i brzinu ispisa i ako vam ne trebaju kvalitetni ispisi fotografija, savršen je za ispis teksta i grafike. Njegova posebnost je mogućnost automatskog kopiranja dokumenata do 35 listova, što značajno štedi vrijeme potrebno za okretanje listova i kopiranje svake stranice posebno.

Ovo su bile samo neke od glavnih karakteristika navednih pisača kako bismo vas usmjerili u kojem pravcu da tražite svoj idealni pisač. Ukoliko želite ostvariti dodatnu uštedu, možete se primjerice koristiti zamjenske tinte za canon [moj-toner.com] koje daju rezultate bliske originalnim, uz osjetno nižu cijenu. Savjetujemo vam da favorita još dodatno proučite, jer ovi uređaji nude i puno više od ovdje navedenog.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!