Miše (Hajduk) R-A

Evo sa malo zakašnjenja moj komentar na ostavku Miše nakon samo dva kola.
Dosta često se naši treneri žale da nakon prvog poraza dobivaju otkaz, a u velikik klubovima treneri budu i po nekoliko godina. Ferguson, Wenger, Benitez, Anceloti, Mancini, Rijkard … su samo neki od trenera koji su trajali ili traju godinama u klubovima poput M Utd-a, Arsenala, Liverpoola, Milana, Intera, Barcelone čak i kad klubovi nisu imali dobre rezultate.
Zašto je Miše dao neopozivu ostavku?
Ako Miše nije bio zadovoljan igračima koje mu dovode ili načinom na koji se dovode igrači, onda je mogao lijepo se zahvaliti i dati ostavku prije početka priprema ili prije početka sezone. zašto to onda nije napravio?
Jedan poraz i dva remija na početku sezone ne bi trebala značiti nešto prestrašno. Ako vjeruješ da si dobro pripremio momčad za sezonu, onda vjeruješ da će momčad proigrati i da će biti sve ok.
Očito je naš dragi Miše loše pripremio momčad za sezonu (što ukazuju još jedan remi i dva poraza u nastavku sezone). Ostavka je samo potvrda da je loše radio na pripremama i da nije sposoban dalje voditi momčad. Vjerojatno se tako i osjeća.
Ili su možda krivi novinari kojima nije ništa poklonio?

Komentari (2)
 • RIBAR 007
  RIBAR 007 18:50 18.8.2009.

  Naravno kad je kod nas uvrijeđeno pravilo "bolje podoban ,nego sposoban ".
  Pa cila država nam je zasnovana po tom načelu podobnosti.
  Nažalost oni sposobni su većinom napustili istu.

 • MrPerfect
  MrPerfect 15:18 18.8.2009.

  Evo malo iz Jutarnjeg lista:

  Hoće li strani trener izvući Hajduk iz krize, upitali smo Antu Mišu.

  “Ne treba nam stranac, samo naši ljudi. Mogu hrvatski trener odraditi taj posao, mislim da su se naši stručnjaci već dokazali. Nije problem u treneru nego u organizaciji i ustroju kluba”, misli Miše.

  Da, ali vjerojatno ćete se složiti da će stranac biti manje podložan pritisku raznih menadžer i ostalih ljudi iz kluba koji forsiraju svoje igrače?

  “To je istina, ali je to samo jedan segment trenerskog posla.”

  Mislite li da je Roju problem što ne poznaje igrače Hajduka, a ni hrvatsku ligu u kojoj će raditi?

  “Da, takav stranac ne poznaje momčad, atmosferu i sve ono što se događa u klubu. Tako da sam protiv stranih trenera”, jasan je Miše.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!