Cedevita Go

Malo pomalo trgovine se pune jednim novim proizvodom. Cedevita GO. Pitam se da li je trebao Cedeviti toliki trošak (cca 75 milja kuna) za tako nešto.

Mislim si, ma nećeš to doma piti. za doma imaš od kilu pakiranje, suludo je kupiti 5 bočica umjesto kile.
Neće se piti ni u kafićima jer je jeftinije kupiti vrećicu i mutiti je s vodom, a opet ne možeš nuditi Cedevita go po 15 kuna i Cedevita prašak po 10 kuna u istom kafiću.

Ipak, primjenu će imati, kad ideš na izlet ili na put, onda ćeš možda to kupiti umjesto coca cole. ili djetetu za školu, trening. Netko će je ponijeti na fitnes, trčanje…

Naravno, uvijek će netko mutiti sam, a netko neće.

Ja osobno ne vjerujem da ću kupovati (mada sam kupio za probu i sinu se jako svidjelo).

Zašto ovo pišem?

Iako nisam siguran da se radi o isplativom projektu, osim ako neće patent koristiti i za druge proizvode, ovaj proizvod mi se ipak po nečem dojmio.

Godinama gledamo kako stranci kupuju naša poduzeća i onda kopiramo njihove proizvode. I sam radim u takvoj firmi koja je od inovativnosti spala na prepisivanje. Cedevita GO pokazuje da i kod nas se može napraviti nešto novo i drugačije u odnosu na ostatak svijeta. I zato me raduje svaka takva inicijativa i svaki takav pokušaj.

Od mene imaju 100 bodova.

Komentari (4)
 • mah
  mah 20:54 20.2.2009.

  Nisam još vidio na šta liči to pakiranje ali toliki novci…. Ne razumijem zapravo zašto su oni uopče išli izmišljavati tu bočicu jer im projektiranje ambalaže nije djelatnost. A i cijela stvar je jako dugo trajala. Vjerujem da im je to netko mogao puno jeftinije napraviti. Pa uostalom postoje firme koje se bave isključivo ambalažom.

  Što se tiče same ideje cedevite u boci dajem 100-tku. Djeci bum sigurno to kupovao za izlete a ne neke sumnjive zašećerene voćne sokiće.

 • Drol
  Drol 9:32 20.2.2009.

  Kako tako sa sigurnoscu mozete reci da je neki iznos previse ili nije?

 • matrix90
  matrix90 22:47 19.2.2009.

  Cijenim kada ljudi javno iskažu vlastito mišljenje o hrvatskom proizvodu, koji će nadam se zaživjeti ne samo na našim prostorima, nego i šire.

  Naime pretpostavljam kako će svima ambalaža zapeti za oko, a zatim i funkcionalnost proizvoda, koji je kako sam i naveno na temi atgr - jedinstven.

  Uživajte pijući Cedevitu GO.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!