Aliexpress

Aliexpress

Aliexpress je predstavio nove pogodnosti koje iz dana u dan rastu, pogodnosti je moguće ostvariti za sve korisnike, nove i stare. Za pristup, novim i posebnim pogodnostima pristupite Aliexpress-u preko ovog linka [s.click.aliexpress.com]. Pristupom preko navedenog aliexpress link-a, ostvariti ćete znatno niže cijene.

Aliexpress 11.11. - Dan samaca


Sigurno ste čuli za Black Friday koji se proširio iz SAD-a, no da li ste znali da Kinezim imaju alternativu? Ukoliko niste, alternativa se zove Dan Samaca i obilježava se par tjedana prije Black Friday-a. Popis proizvoda koji se nalaze na ovogodišnjem Aliexpress sniženju možete pronaći ovdje [s.click.aliexpress.com].

Aliexpress sigurna kupnja?

AliExpress se brzo postavio kao jedna od vodećih svjetskih platformi online kupovine, međutim jedna od najčešćih zabrinutosti među potrošačima je pitanje je li sigurno kupovati na AliExpressu. Prije svega, preporučujemo vam da pogledate odjeljak posvećen zaštiti kupaca na stranicama AliExpressa. Čitajući ovaj članak samo možete brže riješiti vaše sumnje.

Da, kupnja na AliExpressu je sigurna kao i kupnja na eBayu ili Amazonu.

Iskreno, kupnja na AliExpressu je sigurna ili nesigurna kao što je i kupnja na bilo kojoj drugoj web stranice. AliExpress u osnovi radi kao Paypal; kada plaćate debitnom karticom ili kreditnom karticom, tvrtka igra samo ulogu posrednika između vas i prodavača. Nakon kupnje na AliExpressu, oni će izravno obavijestiti prodavača da je artikl plaćen. AliExpress će zadržati svoj novac dok ne dobijete proizvod i pregledate ga; ako je sve u redu, platit će prodavaču. Ipak, uvijek preporučujemo da prije nego što kupite, poduzmete dobru pozadinsku provjeru za procjenu recenzija od strane prijašnjih kupaca, kao i ocjena o proizvodu te ugledu prodavača.Drugi aspekt koji čini AliExpress sigurnu online trgovinu za kupnju je zaštita kupaca koju nudi. To se automatski primjenjuje nakon što izvršite kupnju. To je BESPLATNO osiguranje koje vas štiti kada:

- Kada izvršite kupnju, a proizvod ne dobijete u propisanom roku.
- Kada proizvod koji primite ne podudara se s opisom prodavatelja.
- Ako dobijete proizvod za koji ste bili uvjereni da je originalan, a na kraju ispada da je lažan.
Morate imati na umu da ovo osiguranje vrijedi samo ako kupujete izravno na AliExpress-u, a ne izravno od prodavača. Stoga savjetujemo da uvijek kupujete putem usluge AliExpress jer je lakše, sigurnije i izbjeći ćete sporove s prodavačem.

Naše konačno mišljenje o tome da li je sigurno kupiti u AliExpressu: doista vjerujemo da je AliExpress pouzdan i siguran, jer su propisali razrađene norme kako bi zaštitili svoje klijente. Ovo je velika multinacionalna tvrtka, gdje su milijuni zadovoljnih potrošača širom svijeta kupili i naručili bez problema. Mislimo da je to jasan znak da je AliExpress pouzdan i vjerodostojan. Provjerite samo koliko je ljudi kupilo Zdravoljupce preko Aliexpressa, po znatno nižim cijenama.

Aliexpress kupovina Hrvatska

Aliexpress Hrvatska i Aliexpress Europa su u pravilu sinonimi za zajednicu HR i EU kupaca, koji razmjenjuju svoja iskustva. Uz napomenu, da je ipak određeni dio proizvoda dostupan za dostavu iz nekoliko europskih zemalja, kao što su Njemačka, Poljska, Španjolska i ostale.

Aliexpress Paypal


Iako u pravilu, paypal nije podržan od strane Aliexpressa, neki trgovci će pristati na plaćanje Paypalom. Najbolje je kontaktirati prodavača, kako ne bi bilo nejasnoća.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!