Zbog totalne nebrige za svoj automobil, očuh ju je odlučio potpuno posramiti!

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2015. u 10:32
Foto: SuperUnleaded.com

Iznervirani očuh studenticu kaznio je tako što je na internetu objavio oglas “Darujemo najprljaviji Peugeot koji je svijet vidio”. Uz oglas je postavio zastrašujuće fotografije unutrašnjosti automobila.

Studentica Ella Williamson već duže vrijeme ni najmanje ne mari oko brige i održavanja svog limenog ljubimca. Prije godinu dana otišla je na sveučilište Brighton, a svoj zlatni Peugeot 307 ostavila je u potpunom kaosu na parkiralištu u blizini obiteljske kuće, prenosi Večernji list.

To je dovelo do ruba njenog očuha Jamesa Baggotta koji je djevojku odlučio kazniti javnim sramoćenjem. Naime, Baggott je na internet oglasniku objavio da poklanja "najprljaviji Peugeot koji je svijet ikada vidio".

'Moram ga maknuti jer mi je muka svaki put kad ga vidim. Iskreno, bili smo u iskušenju da ga zapalimo ili doniramo za znanstvena istraživanja jer bi se u njemu moglo svašta naći, no na kraju smo pomislili da će netko možda ipak htjeti', rekao je Baggott i pretpostavio da je njegova pokćerka htjela uzgojiti penicilin ili neku bolest u unutrašnjosti automobila.

Dodao je i da osim što je pun prljavštine, bakterija i plijesni, automobil ima i neke dobre strane. 

'Ima motor i vozi. U kojoj mjeri nismo sigurni. Ima sve četiri gume, čak i poneku ratkapu, a i radio', otkrio je James i dodao se radio nalazi u unutrašnjosti automobila pa možda ima i malariju.

Sve što zainteresirani za ovaj automobil trebaju učiniti je 'lajkati' njegovu Facebook stranicu SuperUnleaded i post o automobilu koji se poklanja.

Trenutno na stranici ima više od 1000 zainteresiranih, a budućem vlasniku Baggott savjetuje: "Ako dobijete auto samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite!"

Komentirajte prvi

New Report

Close