Zagrepčani na trgovima dočekali Novu godinu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. siječanj 2013. u 11:00
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Mnogi Zagrepčani ispratili su Staru i dočekali Novu godinu na gradskim trgovima i ulicama uz tradicionalni vatromet i nastup poznatih glazbenika.

– Mnogi Zagrepčani ispratili su Staru i dočekali Novu godinu na gradskim trgovima i ulicama uz tradicionalni vatromet i nastup poznatih glazbenika.

Zagrepčani i njihovi gosti dočekali su 2013. uz koncerte na otvorenome na četiri mjesta – na Trgu bana Jelačića, na Britanskome trgu, na Zrinjevcu i u Tomićevoj ulici kod uspinjače. Na prepunom Trgu bana Jelačića građane su zabavljali Zagrebački dečki, Kraljevi ulice, Kvartet Gubec i Đani Stipaničev. Građane je u Novu godinu uvelo Prljavo kazalište, koje je nastavilo svirati i nakon vatrometa i čestitke gradonačelnika Bandića.

U Novu godinu Zagrepčane je na Britanskome trgu uvelo Hladno pivo, a u Tomićevoj ulici kod uspinjače Nina Badrić. Na Zrinjevcu je građane zabavljala grupa Zocioni, koja je izvodila evergreene 60-ih i 70-ih godina. Zagrebački gradonačelnik na prepunome glavnom zagrebačkom trgu sa sugrađanima je ispratio Staru godinu i uz tradicionalni vatromet dočekao prve minute 2013. godine poželjevši im sretnu Novu godinu.
U rodilištu KBC-a "Sveti Duh" gradonačelnik Bandić je obišao prvo novorođenče u 2013. godini i njegovu majku.

Komentirajte prvi

New Report

Close