Za gala večeru od pet sljedova jela i šampanjce u Esplanadi ćete platiti 750 kuna

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2012. u 11:54
Press foto

U ambijentu restorana Zinfandel’s gostima će biti predstavljena posljednja u ovoj sezoni, ekskluzivna Večer velikih vinara.

U suradnji s MIVA Galerijom vina u srijedu, 28. studenoga u 20 sati u raskošnom ambijentu restorana Zinfandel's gostima će biti predstavljena posljednja u ovoj sezoni, ekskluzivna Večer velikih vinara uz selekciju francuskih šampanjaca – Moët & Chandon, Ruinart i Veuve Clicquot, priopćili su iz Esplanade Zagreb Hotela.

"Raskošna gala večera od pet sljedova jela uz lagane melodije u izvedbi pijanista iznosi 750 kuna po osobi te uključuje konzumaciju svih šampanjaca", stoji u pozivu.

Večer započinje dobrodošlicom u Lounge & Cocktail baru uz Moët & Chandon Imperial i male zalogaje poput fine kremaste burrate, želea od svinjetine, praha od celera, panna cotte od dimljenog grožđa i shootera od kamenica. Gozba se nastavlja uz delicije Ane Grgić, Chef de Cuisine, koja za predjelo uz Veuve Clicquot Rose priprema pečenu guščju jetru, crumble od kestena i pjenu od meda,  potom slijedi kremasti rižoto s diskom od krvavica i umakom od smrčaka, a nakon toga lagano pečena tuna, mini tortellini od škampa i krema od vrganja koja će se sljubiti s finim šampanjcem R de Ruinart. Za glavno jelo Ana priprema ukusnu teletinu, roladu od obrazine i šljiva te kremu od dimljene cvjetače. U slijedu ukusnih delicija gosti će se moći zasladiti neodoljivim čokoladnim raviolima, bisqueom od jagoda i macaronima od vanilije uz koji će biti poslužen Moët & Chandon Nectar Imperial.

Kako bi ovaj gastro-enološki doživljaj bio potpun, šampanjske kuće i karakteristike šampanjaca, tijekom večeri predstavit će Jadranko Smokrović, direktor razvoja prodaje Moët Hennessya za centralnu i istočnu Europu. Ovaj put poseban naglasak daje se na postojeće šampanjce koji se proizvode dugi niz godina poštujući tradiciju i kvalitetu.

“Veseli me nadolazeća šampanjska večer. To je zaista idealna prilika da gosti u opuštenoj atmosferi uživaju u ukusnoj poveznici šampanjaca i maštovitog slijeda kreacija Ane Grgić te usput doznaju neke interesantne pojedinosti šampanjskih kuća, karakteristike šampanjaca i možda nauče nešto novo o zanimljivom procesu izrade.”, izjavio je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Komentirajte prvi

New Report

Close