Vrhunska kava i bečke slastice u centru Zagreba

Autor: Davor Ivanov/VL , 27. svibanj 2013. u 14:49
Press photo

Prva zagrebačka slastičarnica “Aida” nalazi se na lokaciji nekadašnjeg Ban cafea.

Kao što je Poslovni.hr već i najavio, u Zagrebu se otvorio prvi lokal poznatog austrijskog lanca slastičarnica "Aida", javljaju iz tvrtke "Bečka Kavana", vlasnika franšize za Hrvatsku

Bečki lanac slastičarnica danas se sastoji od 31 lokala u samom Beču te franšiznih jedinica  u Saudijskog Arabiji (Jeddah, Starts Avenue mall i Gate Towers King) dok je u planu  i skoro globalno širenje.

Zagrebačka cafe-slastičarnica "Aida" na Trgu bana Jelačića 7 (bivši cafe-bar "ban")  nudi prvoklasna lisnata peciva, savijače, kolače i kavu. Od 1958. Aida uvozi zrna kave sa najboljih područja kao sto su Brazil, Gvatemala, Kostarika te Nikaragva. Aida kava sadrži posebna Arabica zrna vrhunske kvalitete koja se određuju u tajnom omjeru sto je čini jako posebnom i razlikuje od talijanske kave koja je zastupljena na Hrvatskom tržištu, poručuju iz kompanije.

Nova slastičarnica prostire na 250 kvadrata unutrašnjeg  i 200 vanjskog prostora, zapošljava 18 djelatnika,  a dizajn interijera oslikava Bečku Aida cafe slastičarnicu te sa ponudom cijelokupnog asortimana od 200 proizvoda prenosi duh i kulturu Beča u Zagreb.

"U planu nam je širenje na Zagreb te ostatak Hrvatske obale. Prioritet su nam Rijeka i Split ali dolaze u obzir i drugi veći gradovi na obali. Plan nam je stvoriti lanac od 5 "Aida" cafe slastičarnica u naredne 3 godine", javljaju iz kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close