Vrhunac adventske Koprivničke bajke uz bogati gastro i zabavni program

Autor: Poslovni.hr , 29. prosinac 2017. u 12:21
Foto: Press

U 12:30 sati u Domu mladih uslijedit će i koncertna poslastica za najmlađe.

Manifestacija Koprivnička bajka drugu je godinu za redom donijela čarobni adventski duh u grad s velikim srcem, grad koji se već u 14. stoljeću afirmirao kao urbano središte srednje Podravine, ali i kao značajan i ugledan grad u tadašnjoj anžuvinskoj Slavoniji. Bogat i različit adventski program izmamio je na gradske ulice mnoštvo Koprivničanaca, ali i doveo u grad mnoge posjetitelje željne posebnog blagdanskog ugođaja i dobre zabave. Ova zanimljiva i prepoznatljiva manifestacija zatvara svoja vrata 31. prosinca u velikom stilu, uz bogat cjelodnevni program koji će se odvijati na lokacijama Doma mladih i Gradskog parka.

Na veliku radost svih malih Koprivničana i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program je posvećen upravo njima i bit će u znaku kreativne zabave i glazbe. Svoju kreativnost i interes za slastičarstvo kao vrlo izazovnu granu gastronomije, najmlađi će moći pokazati u Domu mladih na gastro radionici pod pokroviteljstvom Podravke s početkom u 11 sati. Najmlađi kuhari spojit će kuhače s ekipom profesionalaca iz Udruge "Majstor Kuhar" i na zabavan i maštovit način pokazati kako najljepše dekorirati najpopularniju blagdansku slasticu – fritule, uz neograničenu upotrebu šarenih mrvica i čokolade. Na kraju radionice mali i veliki kuhari dekorirane fritule podijelit će okupljenoj publici.

U 12:30 sati u Domu mladih uslijedit će i koncertna poslastica za najmlađe. Popularna zvijezda Ivan Zak održat će prigodni adventski koncert za najmlađe fanove i njihove roditelje. Nakon koncerta mališani će imati priliku i družiti se sa svojim idolom, pitati sve što ih zanima o njegovoj bogatoj karijeri i naravno, napraviti sa Zakom selfie za uspomenu.

U Gradskom parku posjetitelje očekuju posebno ukrašene kućice i štandovi u kojima se nude unikatni suveniri i božićni ukrasi, a uz mnogobrojna iznenađenja koja je na svom štandu pripremila Hrvatska lutrija, moći će uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi karakterističnoj za podravski kraj.

Na lokaciji Gradskog parka s početkom u 23 sata Ivan Zak će održati veliki novogodišnji koncert za sve ostale mnogobrojne fanove i uz velike hitove poput „Bolja od najbolje“, „Da si tu“, „Tko mi te krade“ i mnoge druge, s fanovima odbrojiti zadnje sekunde stare godine pa će uz puno radosti, dobre glazbe i lijepih želja Koprivnica ući u novu 2018. godinu.

Za sve programe ulaz je slobodan, a u zimskoj čaroliji Koprivnice posjetitelji će se doista moći prepustiti nezaboravnoj blagdanskoj avanturi za pamćenje!

Komentirajte prvi

New Report

Close