Više od sporta HEP

Autor: Poslovni.hr , 30. lipanj 2016. u 13:08
HEP

Rezultat je nova navijačka himna koja će još dugo odjekivati sportskim terenima

Kreativni uradak iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit  ugledao je svjetlo dana. Riječ je o novoj kampanji ''HEP Sport'', u kojoj navijači kroz stihove pjesme Marijana Bana ''Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj'', zahvaljuju sportašima na svim nezaboravnim trenucima ponosa. Rezultat je nova navijačka himna koja će još dugo odjekivati sportskim terenima. Nositelj priče i medijske kampanje je imidž TV spot koji na najbolji način dočarava emociju i ponos.

“Ova reklama je specifična jer se u bitnom trenutku za vrijeme Europskog prvenstvena u nogometu te pred Olimpijadu 2016, u njoj stvara jedna pozitivna energija. Različiti reprezentativci koji nastupaju u reklami su svojom ljudskom i sportskom karizmom, u sinergiji s navijačima i pjesmom Daleke obale u novom aranžmanu, proizveli jednu novu, kreativnu i prije svega snažnu cjelinu. Veselim se što je reklama pronašla svoj put prema onima koji su nam svima najbitniji, a to je publika. Svega toga ne bi bilo bez odlične ideje ekipe iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit te naravno izvrsnog tima iz HEP-a. Zaista uživam režirati reklame za HEP jer je suradnja s njima te s agencijama McCann Zagreb i Fahrenheit svaki put zanimljiva, uzbudljiva i u nekom smislu drugačija“, kaže redatelj spota Bruno Anković iz produkcijske kuće Švenk. 

HEP je prije desetak godina, kao potvrđeni prijatelj sporta, prepoznao dugu i vrijednu tradiciju Hrvatske u kolektivnim sportovima poput vaterpola, rukometa i košarke te sposobnost njihovih saveza i reprezentacija da budu u samom svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze, poput skijaškog, gimnastičkog, stolnoteniskog, judo te saveza hokeja na ledu.

Brojni sportaši i savezi sudjelovali su u spotu: Ivica Kostelić – HKS, Marijo Možnik – HGS, Barbara Matić, Tihea Topolovec, Marijana Mišković – HJS, Anđelo Šetka, Ivan Buljubašić, Ivan Milaković, Petar Muslim – HVS, Luka Babić, Ante Žižić, izbornik Aleksandar Petrović – HKS, Ivan Stevanović – HRS.

Produkciju spota potpisuje produkcijska kuća 'Švenk', snimanje se odvijalo pod redateljskom palicom Brune Ankovića, a iza kamere bio je Aleksandar Ilić. Kreativni koncept potpisuju glavni kreativni direktori Hrvoje Škurla i Daniel Vuković, za art direction pobrinuo se Krešimir Grancarić, a voditelji projekta bili su Iva Šimunović i Saša Ivan.

Kako izgleda krajnji rezultat možete vidjeti ovdje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close