VIDEO: U zadarskom restoranu naručivali slijedove pa pobjegli bez da su platili račun

Foto: screenshot Foto: screenshot

Konobar misli da je riječ o Talijanima.

"Tragično. Slika i prilika našeg turizma. Osjećali smo se tako bijedno kad su pobjegli", priča novinarima portala Zadarski.hr u nedjelju Ana, djelatnica i dio voditeljskog tima zadarskog restorana „Proto Food&More“ na zadarskom Poluotoku, koja je večer prije doživjela da dvojica fino odjevenih muškaraca naruče bogatu večeru, a kada je došlo vrijeme da plate, oni su se jednostavno provukli između žardinjera s cvijećem i nestali u noći...

Ana nije željela kazati što su sve jeli i koliko je to koštalo, samo je rezignirano rekla da su „jela bila u slijedovima“ i da su pili vino, te da su pobjegli nekoliko trenutaka nakon što su konobara zamolili za račun.

"Bilo je malo prije ponoći. Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata, iako su mi kolege govorile da sigurno ne bi obojica išla na bankomat. Napravila sam 'đir' uokolo, sve u nadi da ću ih susresti, ali ništa. Policiji nismo prijavili, jer mi je smiješno da policija, pored ovoliko tragičnih događaja i obima posla, traži neku dvojicu koja nisu platili račun za večeru", priča Ana.

"S obzirom da su izgledali kao ljudi koji se nakon (neplaćene) večere idu negdje zabaviti, snimku sam poslala svim klubovima koje poznam, ne bi li ih netko prepoznao. Čekala sam do jutra, nikakvu vijest nisam dobila i tada sam odlučila javno objaviti snimku", kazala je Ana.

Konobar misli da je riječ o Talijanima.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve