VIDEO Teoretičari zavjere tvrde da je Obamin tjelohranitelj reptil

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2013. u 15:45
Guliver/Thinkstock

Bijela kuća je porekla ovu tvrdnju rekavši kako bi im zapošljavanje tjelohranitelja koji nije sa Zemlje jednostavno bilo preskupo u vrijeme rezanja troškova.

U svijetu postoje brojne teorije zavjere, a najnovija je da se u redovima Tajne službe nalazi jedan reptil iz dalekih svemirskih prostranstava. Ako je vjerovati onima koji su ovaj video postavili na YouTube, muškarac koji je čuvao američkog predsjednika za vrijeme njegova govora pred Američko izraelskim odborom 4. ožujka, zapravo je humanoid sposoban mijenjati svoj oblik, piše Wired.

Kako prenosi Dnevnik Nove TV, Bijela kuća je porekla ovu tvrdnju rekavši kako bi im zapošljavanje tjelohranitelja koji nije sa Zemlje jednostavno bilo preskupo u vrijeme rezanja troškova. 'Ne mogu potvrditi navode iz ovog videa, ali bilo koji program koji bi podrazumijevao robote ili svemirce kao predsjednikove tjelohranitelje morao bi biti srezan', ironično je odgovorila glasnogovornica Bijele kuće Caitlin Hayden uputivši sve znatiželjnike na Tajnu službu ili Područje 51.

Teorija o reptilima izvanzemaljcima koji dominiraju svijetom nije nova, a je li ovaj tjelohranitelj uistinu reptil procijenite sami.  

Komentari (1)
Pogledajte sve

They Live ..

New Report

Close