VIDEO: Južnoameričke deve “zalutale” u spot zagrebačkog kantautora

Autor: Poslovni.hr , 10. siječanj 2017. u 10:22
Foto: Doringo

Video je snimio, režirao i montirao zagrebački umjetnik Doringo.

Nakon što je u studenom prošle godine objavio singl "Ne dam te nikom", zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je prekrasan spot za tu skladbu. 

Video je snimljen na pitoresknom Žumberačkom gorju, a u spotu su se neočekivano našle i ljame – simpatične južnoameričke deve koje su su dale poseban "štih" jednom sunčanom danu u prirodi.

Valja naglasiti da je video snimio, režirao i montirao zagrebački umjetnik Doringo kojemu je ovo šesta suradnja za zagrebačkim kantautorom, a već su u pripremi i neki drugi zajednički projekti. 

Inače, pjesma "Ne dam te nikom" šesti je singl koji je Varga objavio pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, a nalazi se na njegovom prošlogodišnjem albumu "7" koji je prema izboru glazbenog portala Terapija uvršten među 10 najboljih domaćih izdanja prošle godine.

Za ovu godinu, zagrebački kantautor najavljuje nove pjesme i koncerte, a prvi od njih biti će u zagrebačkoj knjižari Rockmark gdje će Varga 17. siječnja nastupiti u okviru programa "Akustika". 

Osim pjesama, Varga komponira i glazbu za dječje kazališne predstave, a autor je i teksta za dječju slikovnicu objavljenu u prosincu prošle godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close