VIDEO Bandić: Možete me grudati ako novac ide beskućnicima

Autor: Agencija VLM , 18. siječanj 2013. u 13:35
Ilustracija: YouTube, Soundset

Dvojcu sa Soundset radija -Danielu i Charliju, ispred Dječjeg vrtića Vrbik pridružio im se i gradonačelnik Milan Bandić koji je odmah iz auta izvadio lopatu i dvojcu se priključio u čišćenju.

Već tradicionalno Daniel Bilić u slobodno se vrijeme pretvara u Plavog anđela. No kako je u Zagrebu izvanredna situacija, čak je i svoje radno vrijeme odlučio posvetiti potrebitima. Na poziv svog slušatelja, Daniel i Charlie svoju su emisiju Pozitivni petak, koju emitiraju na Soundsetu,  pretvorili u radnu akciju. Jutro su proveli čisteći škole i vrtiće na Trešnjevci i Vrbiku i sve objavili na Soundset.hr

Ispred Dječjeg vrtića Vrbik pridružio im se i gradonačelnik Milan Bandić koji je odmah iz auta izvadio lopatu i dvojcu se priključio u čišćenju. Roditeljima je naime bilo gotovo nemoguće doći do ulaznih vrata, jer je pločnik bio potpuno zameten snijegom.

"Tete nisu za taj posao, pa ćemo angažirati ekipe iz Male zimske službe", poručio je gradonačelnik, te pozvao i građane da se uključe u čišćenje kako bi pomogli najmlađim sugrađanima, ili bilo kome tko sam ne može čistiti.

Komentirajte prvi

New Report

Close