Pogledajte raspored održavanja svih poslovnih edukacija

Foto: Fotolia Foto: Fotolia

Ugrabite priliku i prijavite se odmah. Odobravamo popust od 450 kn na ranu prijavu.

Proljeće je vrijeme za nove izazove i nove poslovne avanture. Pronađite kreativni poticaj na našim radionicama. 

Poslovni dnevnik organizirao je u 2016. godini više od 70 jednodnevnih seminara i edukacija u suradnji sa vodećim stručnjacima, na kojima su sudjelovali poduzetnici, voditelji timova, voditelji odjela, manageri, vlasnici tvrtki i njihovi zaposlenici. 

Zašto odabrati poslovne edukacije?

 • odmaknite se od rutine i stresa
 • sagledajte širu sliku problema
 • razmijenite iskustvo s drugim polaznicima
 • pronađite kreativni poticaj
 • imamo rješenje za Vaše poslovne izazove

Poslovni dnevnik, prve poslovne dnevne novine, već 10 godina s vama. Garantiramo uspjeh!

Budite i vi NO 1. Sve što Vam treba za uspješno poslovanje. 

 • Jednodnevna edukacija,
 • male grupe - individualni pristup,
 • vrhunski stručnjaci,
 • ručak u restoranu,
 • primjeri iz prakse,
 • potvrda o sudjelovanju.

Novi termini edukacija:

 • 24.04.2017. Menadžment - Upravljanje organizacijom i promjenama 
 • 26.04.2017. NLP Komunikacija s ljutim i "teškim" klijentima 
 • 05.05.2017. Konstruktivno rješavanje sukoba u timu 
 • 15.05.2017. Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom 
 • 17.05.2017. Asertivnost - Kako se izboriti za sebe? 
 • 19.05.2017. Kako pronaći okidač za prodaju? 
 • 22.05.2017. Radna učinkovitost i upravljanje ljudskim potencijalima
 • 24.05.2017. Javni govor ko iz rukava 
 • 31.05.2017. Kako upravljati prigovorima i pritužbama kupaca
 • 06.06.2017. Selekcija - Kako odabrati prave zaposlenike? 
 • 07.06.2017. Komunikacija sa ljutim i "teškim" klijentima - napredni tečaj 
 • 08.06.2017. Uspješno pregovaranje - vještine uspješnog pregovarača
 • 04.07.2017. Segmentiranje tržišta i upravljanje likvidnošću 
 • 06.07.2017. Razvijte vještine strateškog i inspirirajućeg vođenja 
 • 20.07.2017. Leadership za mlade menadžere 

Nove termine možete pogledati u našoj rubrici seminari www.poslovni.hr/seminari/ ili nas kontaktirajte za organizaciju internih radionica na e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Menadžment - Upravljanje organizacijom i promjenama 24.4.2017.

Ubrzane promjene pred menadžment neprestano postavljaju nove izazove. Zaposlenici većinom negativno doživljavaju promjene. Stoga su pozitivno usmjerena razmišljanja i otvorenost prema promjenama ključ uspjeha. Naučit ćemo Povećati vlastite sposobnosti za vođenje, Izgraditi pozitivan stav prema promjenama, Povećati performanse tima u kojem radimo, Izgraditi sretno i poticajuće radno okruženje.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

NLP Komunikacija s ljutim i "teškim" klijentima 26.04.2017.

U svakodnevnom poslovanju susrećete se sa ljutim i teškim klijentima? Oni troše vašu energiju, zahtijevaju dodatan angažman te koriste ljutnju kao sredstvo manipulacije. Cilj treninga je naučiti polaznike novim vještinama i tehnikama koje će im omogućiti rješavanje zahtjevnih poslovnih situacija u direktnoj i osobnoj komunikaciji.  Voditi komunikaciju profesionalno, uvjerljivo i odlučno. Upravljati vlastitim stanjma i zadržati osobnu mirnoću u razgovoru s ljutim klijentima i razumijeti ljutnju kao način manipulacije klijenata, kao i procjeniti stanje klijenta i uvjeriti ga da je namjera pomoći klijentu da riješi problem.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE. 

Konstruktivno rješavanje sukoba u timu 5.5.2017.

Svaki menadžer mora znati kako voditi timove i upravljati konfliktima u timu. No, svaki konflikt ne mora nužno značiti da se radi i o sukobu. Na ovom seminaru naučit ćete što sve uzrokuje konflikte, dovodi do sukoba te kako reagirati na njih. Kroz interaktivne vježbe primijenit ćete komunikacijske alate koji će vam pomoći da poboljšate međusobnu suradnju timova, izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Asertivnost - Kako se izboriti za sebe? 17.5.2017.

Kako izraziti svoje želje i potrebe bez stvaranja konflikta? Kako upravljati stresom koji nam izaziva svakodnevna komunikacija? Naučite reči NE, postaviti granice, kontrolirati negativne emocije i izraziti svoje mišljenje i stavove. Zauzmite se za sebe. Smanjite stres i povečajte učinkovitost.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Kako pronaći okidać za prodaju? 19.5.2017.

Zašto neki prodavači prodaju s lakoćom,  a drugi nikako ne mogu uspostaviti kontakt s kupcem? Jeste li ikada doživjeli da Vam jedan kupac „leži“, da kod drugoga nikako ne uspijevate pronaći okidač? Suvremeni kupac je informiran, pametan, školovan. On primjećuje kad ga prodavač želi „preveslati“ koristeći komunikacijske i ine trikove. Ukoliko Vam je važan dugotrajan odnos s kupcima, želite dugotrajno stabilne prodajne rezultate i tražite specifična rješenja, onda je jedini put prilagodba potrebama kupaca i njihovoj različitosti.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Koliko zaposlenici utječu na uspješnost poduzeća? 22.5.2017.

Kako postaviti ključne parametre za praćenje zaposlenika? Kako prepoznati razine nezadovoljstva? Određivanje KPI u upravljanju ljudima. Kako motivirati zaposlenike? Kako pratiti efikasnost rada te odrediti fiksni i varijabilni dio plaće. Seminar namijenjen voditeljima, managerima i zaposlenicima službe ljudskih potencijala za učinkovitije upravljanje zaposlenicima koje će donijeti maksimalan angažman zaposlenika.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Javni govor ko iz rukava 24.05.2017.

Naš seminar nije profesorsko filozofsko naganjanje teorije o ciceronovskim sposobnostima. Naš seminar je praktični uvod u strukturu dobre prezentacije i govora sa svime što bi Vam moglo koristiti u privatnom ili poslovnom okruženju. Biti dobar prezentator i uspješan govornik nije pitanje talenta i veličanstvenog znanja, nego vježbe i volje. Ako želite postati govornik, koji iz rukava može pripremiti kvalitetan govor i poslovnu prezentaciju, onda je ovo seminar za Vas.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom  15.05.2017.

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu. Nakon ovog seminara menadžeri će razviti svoju vještinu upravljanja timom, efikasnijeg upravljanja vremenom i procesom procjene učinka kroz usmjeravanje zaposlenika, delegiranje zadataka i razvojnih razgovora. Svrha seminar je naučiti i znati primijeniti pravilne tehnike i stilove upravljanja zaposlenicima (individualno ili u timu), kako bi se postiglo efikasnije postizanje ciljeva i rasterećenje od mikro-menadžerskih operacija, a u svrhu fokusiranja na ostvarivanje srednjoročnih i dugoročnih strateških ciljeva kompanije.

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Kako upravljati prigovorima i pritužbama kupaca 31.05.2017. 

Kako komunicirati sa nezadovoljnim klijentima? Kak se uspješno nositi sa stresom izazvanim konfliktima sa klijentima? Što učiniti kad se kupac žali na proizvod ili isporučena usluga nije u sklad sa njegovim očekivanjima? Prigovori, pritužbe, a posebice konflikti situacije su povišenog stresa. na seminaru ćemo naučiti kako upravljati prigovorima, ostvariti jasnu verbalnu i neverbalnu komunikaciju, kako se nositi sa tresnim situacijama, što napraviti kad dođe do konflikta, kak uspješno spriječiti nastajanje prigovora i najpraktičnija rješenja. 

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

Uspješno pregovaranje - vještine uspješnog pregovarača 

Kako uspješno pregovarati  kada je druga strana bijesna, tvrdoglava, inzistira  ili vas možda želi obmanuti? Kako protivnika pridobiti da bude partner u pregovaranju? Na radionici  kroz konkretne primjere usvojite  znanja i vještine kako uspješno pregovarati sa sugovornicima i postići to što želite bez da izgubite strpljenje I fokus u najtežim trenucima pregovaračkog procesa. 

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

 

Organizator seminara: Večernji list d.o.o. -  Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Pogledajte kako je bilo na edukacijama u 2016. godini. Link na galeriju OVDJE

 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!