Uložio 19 kn i osvojio više od 3 milijuna: Vratit ću kredite, a ostatak uložiti

Autor: VLM , 07. kolovoz 2019. u 11:39
Foto: Robert Anić / Pixsell

Dobitnik je poručio da se osjeća presretno te da, nakon što vrati kredite, ostatak planira uložiti i nastaviti živjeti kao i do sada. Napominje kako će ipak mirnije i ljepše spavati.

Jedan sretnik osvojio je veliki 6+1 dobitak na Lotu 7 Hrvatske lutrije u iznosu od 3.110.940,94 kuna. Riječ je o dugogodišnjem igraču koji na internetu povremeno odigrava različite igre, a ovog puta odigrao je Loto 7 – uložio je 19 kuna, odigrao dvije kombinacije Lota 7 te precrtao DA za dodatnu igru Joker, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

Dobitnik je poručio da se osjeća presretno te da, nakon što vrati kredite, ostatak planira uložiti i nastaviti živjeti kao i do sada. Napominje kako će ipak mirnije i ljepše spavati.

Kada je riječ o dobicima 6+1, ove godine osam dobitnika osvojilo je ukupno 18.390.382,58 kn. U lutriji tvrde kako su zadnje promjene u igri donijele veći broj dobitaka i najveću vjerojatnost ostvarivanja milijunskog dobitka u Loto igrama.

Drugi internet dobitnik, odigravši Loto 7, osvojio je 500.000 kuna – Jackpot u dodatnoj igri Joker. Dobitak mu je isplaćen 6. kolovoza, a to je već peti osvojeni Joker u ovoj godini.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Obzirom na pad vrijednosti uplata potrebno je proglasiti jedan dobitak. Ali to neće pomoći, nuzno je dignuti cijenu kombinacije za 100% na 15 kn kako ste to pametno napravili prije par godina sa 3 na 7 kn.

Tako tako, reklamirajte Lutriju. Slobodno napišite da i ja mirno spavam, s obzirom da niemam kredita, jer ga nikad nisam ni digao.

New Report

Close