U Zagrebu 25. siječnja prvi put starta edukativna platforma CAREER PATHS CONNECTS

Autor: Poslovni.hr , 17. prosinac 2019. u 11:15
FOTO: PRESS

Čelnica globalnog modnog lidera Jimmy Chooa za Sjevernu i Južnu Ameriku Tanya Golešić, Davor Tomašković – predsjednik Uprave najvećeg domaćeg osiguravatelja Croatia osiguranja te prva žena PR-a UniCredita Louise Tingstrom 25. siječnja podijelit će svoje inspirativne poslovne priče i govoriti o „tajnama“ svog uspjeha na prvom edukativnom sajmu “CAREER PATHS CONNECTS”.

Događaj koji će u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu od 10 do 17 sati okupiti i izlagače iz cijele Europe, SAD-a i Azije zamišljen je kao platforma na kojoj će međunarodni stručnjaci posjetiteljima ponuditi pomoć u promišljanju karijernih puteva.

„Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoje svjetonazore i kriterije budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete. Također, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima, čije dobne skupine započinju s 12+, što čini Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste“, najavljuju organizatori. A glavne među njima su Dolly Predovic, dugogodišnja profesorica na Bocconiju, Jasmina Bagarić, uspješna hrvatska poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store, te Josipa Bagarić, stručnjakinja za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu.

Komentirajte prvi

New Report

Close