U prošlost odlazi legendarni klub – mjesto gdje su mnogima završavali (ili počinjali) najbolji izlasci

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2019. u 15:01
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Brodić na Savi blizu okretišta tramvaja na savskom mostu, od danas više neće postojati. Naime, jutros je počelo rušenje ovog legendarnog mjesta, gdje su mnogima završavali (ili počinjali) najbolji izlasci.

Jedan od članova upravnog odbora Sidra Ivan Stojanović rekao je za Večernji list: "Odlučili su da je to ruglo grada i da treba srušiti. Došli su u osam ujutro bez najave, bez papira, bez prava na žalbu. Imali smo jedan sat za iseliti. Nismo to očekivali i mislili smo da će se to dogoditi možda na proljeće, a ne sad iz čista mira. Trebali smo imati oproštajnu feštu, a sad se nismo stigli ni propisno oprostiti."

Ispod objave u kratkom roku skupilo se mnogo komentara, svi odreda ljuti i tužni jer se zatvara njihovo omiljeno mjesto za izlazak i druženje.

"Ode dio naše ludosti i mladosti", "Neee! Tu smo najbolja studentska jutra proveli…kakva šteta za buduće generacije..", "Vrijeme je da se krene" se više nikad neće slušati isto :(", samo su neki od komentara, a u posljednjem se spominje pjesma Majki koja je uvijek svirala kada bi zatvarali Sidro.

Komentirajte prvi

New Report

Close