U Book Caffeu 
održana ‘Ženska priča’

Autor: Poslovni dnevnik , 26. rujan 2013. u 21:59
Jednom mjesečno, utorkom, na zanimljiv, edukativan i zabavan način, organizatori žele vratiti interes i ljubav prema knjigama i podržat "žensku književnost"

Jednom mjesečno, utorkom, na zanimljiv, edukativan i zabavan način, organizatori žele vratiti interes i ljubav prema knjigama i podržat “žensku književnost”.

U Book caffeu je ovog utorka održana prva književna večer, u okviru novog programa "Ženska priča", u organizaciji spisateljice i stund-up komičarke Marijane Perinić, CeKaPe Centra za kreativno pisanje i Book caffea.

Jednom mjesečno, utorkom, na zanimljiv, edukativan i zabavan način, organizatori žele vratiti interes i ljubav prema knjigama i podržat "žensku književnost", za što će biti zadužena voditeljica programa i njene gošće, poznate hrvatske književnice. Tako svaki utorak dolazi novo ime i nova "Ženska priča" koju pričaju hrvatske spisateljice, predstavljaju svoje knjige i u ugodnom razgovoru s voditeljicom traže odgovore na brojna pitanja poput – Postoji li razlika između ženske i muške književnosti? i Kako procijenjujemo ženske likove i kako oni nastaju?

Komentirajte prvi

New Report

Close