Tri savjeta kako povećati radni učinak zaposlenika

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2018. u 09:00
Foto: Fotolia

Zaposlenici s prosječnim rezultatima? Naučite ih kako da posao odrade izvrsno.

Ako se pitate mogu li vaši zaposlenici dati bolje od sebe i na koji način biste mogli povećati efektivnost vašeg kolektiva, donosimo vam 3 najbolja savjeta kako da povećate radni učinak svojih zaposlenika.

Prije nego krenete s novim strategijama, napravite evaluaciju prošlog razdoblja i nagradite svoje zaposlenike za dobro obavljen posao. U novom ciklusu postavite ciljeve i predložite razvojni plan za naredno razdoblje. Evo kako:

Faza 1 : Planirajte – postavite ciljeve

Kaskadirajte ciljeve! Od organizacijskih preko timskih do individualnih ciljeva zaposlenika. Motivirajte zaposlenike, dozvolite im samostalnost u obavljanju posla i dajte im do znanja za koje konkretno timske i individualne zadatke su zaposlenici osobno odgovorni.

Faza 2: Pratite rad

Educirajte svoje zaposlenike! Provjerite imaju li adekvatne alate, resurse i radne uvjete. Uvijek odvojite vremena da date povratnu informaciju i da usmjeravate. Ako je potrebno, revidirajte ciljeve.

Faza 3: Evaluirajte radni učinak i nagradite

Je li vaš zaposlenik izvrsno obavio zadatak? Možda nije bio izvrstan, ali bio je učinkovit? Ili je ipak bio neučinkovit? S obzirom na (ne)uspješnost obavljenog zadatka, porazgovarajte sa svojim zaposlenikom te ga nagradite ili pak opomenite.

Poslovni dnevnik organizira jednodnevni seminar „Kako povećati radni učinak zaposlenika“ 7. lipnja 2018

Seminar je namijenjen vlasnicima poduzeća te članovima uprava, menadžmentu svih razina, voditeljima odjela i timova i zaposlenicima u odjelu ljudskih potencijala. Pridružite nam se i saznajte kako to rade najbolji! Za detalje o seminaru i prijave kliknite OVDJE.

Iskoristite popust za ranu prijavu do 24.5.2018. Rezervirajte svoje mjesto OVDJE.

Organizator: Večernji list d.o.o – Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085, 6326 008
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr
Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close