Treći Best Stay event najavljen, s fokusom na luksuz

Autor: Objava za medije , 08. lipanj 2017. u 09:19
Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Treće izdanje Best Stay-a, najkonkretnije hospitality konferencije u Hrvatskoj, održat će se 19. i 20. listopada u Hotelu Park Split, a naglasak ove godine bit će upravo na luksuznom turizmu.

Očekuje se više od 300 sudionika jer događaj raste iz godine u godinu, kao i potpora sponzora i partnera, koji do sada uključuju: Hrvatski Telekom, Dionaea-Vrtove, InSky Solutions, Hotezu, Bernardu, Dalmacijavino, Hotel Park Split, Turističku zajednicu Grada Splita, Ivas Grupu, Hotelijeri.com, Poslovni Turizam, TurizamInfo.

Osim nove lokacije eventa u Splitu, organizatori ove godine najavljuju i dodjelu nagrada, kao i ekskluzivni Best Stay party na kraju prvog dana eventa. Za čim bolje druženje tijekom dva dana konferencije, ponavljaju se popularni formati i uvode novosti na programu za povezivanje s novim i druženje sa postojećim partnerima i kolegama, kao što su: Speed networking kratki sastanci, unaprijed dogovoreni duži sastanci, Tech Hour prezentacije inovacija u turizmu, okrugli stolovi uz F&B, dinamični paneli i uvijek popularne studije slučaja nagrađivanih hotelijera iz Hrvatske i cijele regije.

Lista potvrđenih govornika, koju čine uglavnom hotelijeri, raste iz dana u dan, a do sada na Best Stay dolaze: Robert Gasser, generalni menadžer, Courtyard by Marriott Belgrade City Center

Ayham Bascia, generalni menadžer, Rixos Libertas Dubrovnik

Andrea Glavan, generalna menadžerica, Hotel Bellvue Lošinj

Tomislav Hrala, direktor klastera za prodaju i marketing, Kempinski Palace Portorož

Ivica Max Krizmanić, generalni menadžer, Esplanade Hotel Zagreb

Sanja Gagulić, članica Uprave, Bluesun Hotels & Resorts

Best Stay je događaj kreiran za one koji se žele istaknuti vrhunskom uslugom, izvanrednom ponudom te luksuzom i kvalitetom u svakom pogledu. Ako se i Vi vidite u tome, što čekate?

 

Rezervirajte svoje mjesto već danas i osigurajte si uštedu od čak 500 kn – kupite ulaznice po najpovoljnijoj, super early bird cijeni, do 15.6.2017.

 

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr, ili posjetite novu web stranicu www.beststayevent.com.

 

LINKOVI:

Registracija – https://beststayevent.com/registration/

Kontakt obrazac za sva pitanja – https://beststayevent.com/contact/

Popis govornika – https://beststayevent.com/speakers/

Program konferencije – https://beststayevent.com/schedule-2/

Web stranica – http://beststayevent.com/

Video Best Stay 2016 – https://www.youtube.com/watch?v=_PiSpZUxaNE

Slike Best Stay 2016 – https://drive.google.com/open?id=0BzTmRXr00kY3OVE4NG85RDZ5WWs

Facebook – http://www.facebook.com/beststayevent/

Twitter – http://www.twitter.com/BestStayCroatia

LinkedIn – http://www.linkedin.com/groups/8305118

Komentirajte prvi

New Report

Close