‘The Big Blog Exchange’: Velika prilika za mlade blogere

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. ožujak 2013. u 18:47
Guliver/Thinkstock

U natjecanju se traži 16 strastvenih, talentiranih i pustolovnih blogera iz cijelog svijeta.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) pozvao je danas mlađe blogere iz Hrvatske da se uključe u natjecanje "The Big Blog Exchange" koje je pokrenula globalna mreža hostelskih udruga Hostelling International (HI), čiji je član i HFHS, i to s ciljem kreiranja globalne digitalne blogerske zajednice te daljeg poticanja globalne interakcije.

U natjecanju se traži 16 strastvenih, talentiranih i pustolovnih blogera iz cijelog svijeta, koji će imati jedinstvenu priliku da 'razmjene' živote, mjesta i blogove na deset dana, od 7. do 17. lipnja ove godine, a zainteresirani blogeri mogu od 1. do 15. travnja registrirati svoje blogove te iskazati motivaciju za sudjelovanjem na stranici www.bigblogexchange.org.

U povodu tog natjecanja direktor Hostelling Internationala (HI) Mikael Hansson kazao je da će pobjednici dobiti priliku da provedu nekoliko dana u zemlji drugog pobjednika i obratno. Čim je najavljeno ovih dana natjecanje je već privuklo pažnju više od tisuću blogera iz više od sto zemalja svijeta. To je ujedno i dobra prilika za putovanje u inozemstvo bez brige o troškovima koje snosi HI i nacionalne hostelske asocijacije, a pobjednici će se znati 29. travnja.

Komentirajte prvi

New Report

Close