Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2018. u 15:09
Foto: HR Days

Kako pronaći krajnji smisao i jasan put prema cilju u kaotičnoj svakodnevici?

Kompleksno, nerijetko i nestabilno, okruženje često nas prisiljava na reaktivno ponašanje: s izazovima se hvatamo u koštac onim redom kako dolaze, što zapravo znači da reda nema i da je puno toga nepredvidljivo. Opasna je to situacija jer nam ostavlja malo ili nimalo prostora za odmak, sagledavanje šire slike i pripremu strategije kojom ćemo na duge staze prevenirati negativne utjecaje i stabilizirati put kojim želimo ići prema postavljenom cilju.

Upravo iz tog razloga, mnogi lideri kroz svoju karijeru putuju na 'autopilotu', stvarajući tako navike i obrasce koji dodatno otežavaju postizanje željenih rezultata.

Kako preuzeti ulogu prisutnog i aktivnog lidera, koji je u stanju kreirati i dosljedno pratiti put kojim želi ići?

Odgovor na ovaj izazov daje Ben Renshaw, glavni govornik sedme HR Days konferencije u organizaciji MojPosao, koji će nam, kroz vrlo praktične korake, objasniti kako:  

  • otkriti snagu i smisao vlastite uloge lidera
  • usmjeriti svoje misli u pravcu liderstva sa svrhom
  • primijeniti svoju svrhu u svom svakodnevnom radu, životu i međuljudskim odnosima.

Govornik, coach i konzultant, Ben Renshaw je cijenjeni autor osam knjiga od kojih se posebno ističe "Purpose, Lead and SuperCoaching", djelo koje mu je donijelo međunarodno priznanje, a opisuje inovativan rad s kompanijama kao što su BT, Heathrow, Heinz, IHG, Sainsbury’s i Unilever.

Ben je poznat po tome što s vodećim organizacijama gradi svrhovito partnerstvo: pomaže im u razvoju njihovih vlastitih liderskih sposobnosti, kreiranju visokoproduktivnih timova i transformaciji organizacijske kulture.

Ovaj iskusni stručnjak duboko vjeruje da osviješteno vodstvo, tj. vodstvo koje prepoznaje vlastitu svrhu, potiče ljude da prelaze granice mogućnosti koje su si sami postavili, a koje su često puta daleko skromnije od onoga za što smo stvarno sposobni.

Kao govornik i coach, Ben je inspirirao mnoge da napuste svoje komfor zone. Kao konzultant, prepoznat je po svom pristupu koji zadire u srž tematike i kreira prostor za nova rješenja. Kao autor, Ben daje uvid u bit i potiče na proaktivan pristup.

Neupitan je njegov snažan pozitivan utjecaj na sve s kojima radi i kojima predstavlja svoja rješenja.

Na vama je da budete otvoreni za znanja i iskustva koja će vam ponuditi 11. i 12. travnja 2019. godine u Rovinju. Zauzmite mjesto na konferenciji već danas!

Komentirajte prvi

New Report

Close