Svi vole LEGO® kockice!

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2016. u 15:35
Foto: Press foto

Sudjelujte u nagradnoj igri jer svaki City Center one vodi po jednu četveročlanu obitelj na putovanja života – u LEGOLAND® Njemačka!

LEGO® kockice zabava su uz koju su odrasle i uz koju odrastaju brojne generacije; podsjetite se zašto su 'legići' bezvremenski na LEGO® Festivalu u City Centeru one! Uživajte u nagradnim kvizovima i radionicama slaganja najpoznatijih kockica na svijetu, pogledajte brojne skulpture izgrađene od tisuća i tisuća LEGO® kockica te provjerite kako to izgledaju Mr. Bean ili Elton John u LEGO® izvedbi.

Sve to samo je dio velike kockaste priče u kojoj možete sudjelovati po prvi puta u Hrvatskoj! Do 14. travnja LEGO® Festival uveseljavat će posjetitelje City Centera one West, od 16. travnja do 1. svibnja LEGO® se seli u City Center one East, a Dalmatinci će slagati kockice od 3. do 17. svibnja u City Centeru one Split. A znate li da baš vaša obitelj može otputovati u LEGOLAND®? Sudjelujte u nagradnoj igri jer svaki City Center one vodi po jednu četveročlanu obitelj na putovanja života – u LEGOLAND® Njemačka!

Ana Begić Tahiri s kćerkicom, Iva Šarić Leko sa sinovima te brojni drugi već su posjetili veliki LEGO® Festival u City Centeru one – pridružite im se i vi.

Komentirajte prvi

New Report

Close