Sudjelujte u online nagradnoj igri i osvojite ALCATEL ONETOUCH IDOL X pametni telefon!

Autor: Poslovni.hr , 01. rujan 2014. u 15:17
Vecernji.hr vas daruje!

Točno odgovorite na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje i možda baš vi budete jedan od deset sretnika koje nagrađujemo!

Portal Vecernji.hr vas nagrađuje!
Sudjelujte u nagradnoj igri ˝Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!˝ do 11. rujna u 11.59 sati jer nagrađujemo ukupno deset sretnih dobitnika pametnim telefonom ALCATEL ONETOUCH IDOL X.

Kako sudjelovati?
Odgovorite točno na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje jer svakog dana poklanjamo jedan ALCATEL ONETOUCH IDEOL X. 
Ukoliko na pitanja iz kviza odgovorite netočno, imate priliku ponovno pokušati.
Svaki sudionik može u jednom krugu nagradne igre s jednom e-mailom adresom sudjelovati samo jednom!
NAPOMENA: Sve dvostruke i/ili nevažeće prijave neće biti uzete u obzir prilikom izvlačenja dobitnika.

Ukupno nagradna igra ima deset krugova, a svaki traje prvog dana od podneva do sljedećeg dana u 11.59 sati. Prije sudjelovanja u nagradnoj igri, pročitajte pravila.

O nagradi?
ALCATEL ONETOUCH IDOL X nudi jedinstvenu kombinaciju karakteristika, performansi i cijene pametnog telefona na tržištu – IDOL X ima točno ono što trebate po najboljoj cijeni u ovoj klasi uređaja. Priuštite si vrhunski smartphone, odvažite se na najbolje. Iznimno tanak dizajn od 6,9 mm u sebi skriva 13,1 MP kameru i 5 inčni FullHD zaslon što Idol X čini vrhunskim 4G povezivim smartphoneom s 2GB RAM memorije i četvrojezgrenim 1,5 GHz procesorom.

Uključite se u nagradnu igru! Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close