Styrijin tim osvojio drugo mjesto

Foto: Pixell Foto: Pixell

Nakon dva puna dana (i jedne neprospavane noći) provedenih u razvoju poslovne ideje, Styrijin tim osvojio je drugo mjesto na natjecanju Poslovne škole Bled

Styrijin tim (Poslovni dnevnik, Večernji list, Njuškalo) sudjelovao je na Case Study Competitionu u organizaciji Poslovne škole Bled koje se održalo 23.4. i 24.4. u Double tree by Hilton hotelu u Zagrebu.

Pred timove šest uglednih tvrtki među kojima su bili CEMEX, JGL, HEP, Vipnet, i INA, stavljen je problem razvoja offline poslovanja online giganta Amazona, koji u narednim godinama namjerava otvoriti oko dvije tisuće poslovnica diljem SAD-a i Velike Britanije.

Prvo mjesto osvojio je tim Vipneta, a drugoplasirana Styrijina reprezentacija javno je pohvaljena za kreativnost i cjelovitost poslovne ideje koju su razvili.

- Obično ne objavljujemo rang-listu, nego samo pobjednika, ali ove godine dva su se tima uvjerljivo istaknula kvalitetom razrade i prezentacije, te smo stavljeni u iznimno nezahvalan položaj da među njima odaberemo one koji će ići dalje. Međutim, moram još jednom naglasiti i pohvaliti izvrsan posao koji je obavio Styrijin tim - rekao je dr. sc. Nenad Filipović, profesor menadžmenta i poslovne etike na Poslovnoj školi Bled. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!