Sretnik iz Zagorja sa 43 milijuna kuna prvo će otplatiti kredite

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2017. u 14:14
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Siječanj je bio sretan mjesec i u igri Eurojackpot u kojoj su osvojena dva dobitka 5+1 u iznosu od 4.511.967,79 kuna.

„Supersedmica od 43.009.021,84 kune, osvojena 11. siječnja, treći je najveći iznos osvojen u ovoj igri otkad se priređuje, a ono što najviše zanima javnost je odgovor na pitanje 'tko je sretnik?'. Riječ je o mlađoj muškoj osobi iz Zagorja koji, kao i mnogi naši dobitnici, nije spreman izaći u javnost“ – izjavio je na press konferenciji održanoj 17. siječnja predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije Danijel Ferić.

Novi milijunaš svoje je sretne brojeve uplatio putem interneta; odigrao je tri kombinacije Lota 7/39, odabrao slovo A, precrtao DA za dodatnu igru Joker i uplatio ukupno 17 kn. Kaže kako igra isključivo putem Interneta, a i rezultate izvlačenja provjerava na računalu. Upravo tako je bilo i ovaj put – odigrane brojeve provjerio je u ponedjeljak ujutro prije posla.

"Šok prije posla, prvo sam pomislio da bi mi dobro došao jedan Normabel. Kad me je žena pitala kaj je, rekao sam joj da pogleda sve te zelene brojke. Ja ne vjerujem. Od ovog bu mi herc otkazal. Baš čudan osjećaj. Kaj bum sad još ne znam. Imamo kredite i to bumo prvo riješili. Ne moram iz dana u dan razmišljat kak' s plaćom“ rekao je sretni dobitnik i za kraj ostavio poruku svim igračima, posebno mnogima koji ne vjeruju:  „Vjerujte, ovo je stvarno! Može vam se ostvariti san. Igraj i ak' imaš sreće dobit ćeš!“

„Siječanj je bio sretan mjesec i u igri Eurojackpot u kojoj su osvojena dva dobitka 5+1 u iznosu od 4.511.967,79 kuna. Bračni par iz okolice Zaprešića jučer je podigao dobitak, a tu sretnu vijest podijelili su samo s najužim članovima obitelji. Dobitnik drugog dobitka, odigranog u Đurđevcu nama se još uvijek nije javio pa službeno ne možemo potvrditi da je mladi gospodin iz Ferdinandovca koji se medijima predstavio kao dobitnik, doista i osvojio dobitak. Koristim ovu priliku da pozovem vlasnika ili vlasnicu dobitne potvrde da nam se javi jer jedino s originalnom potvrdom o uplati može ostvariti svoje pravo na dobitak“ – izjavio je novinarima Danijel Ferić.

Igrač je odigrao na prodajnom mjestu našeg partnera Tiska kojeg su igrači prihvatili kao svoje  sretno mjesto. „Iznimno nam je drago da je Tisak prepoznat kao važan partner Hrvatske Lutrije te da su upravo naši kiosci donijeli sreću brojnim igračima. Danas igre na sreću možete odigrati na više od 1000 kioska Tiska diljem Hrvatske, a posebno smo ponosni na naše nove touch screen terminale koji uvelike olakšavaju igranje igara. Još jednom čestitam sretnim dobitnicima, a sve ostale pozivam da isprobaju terminale na kiosku Tiska i odigraju svoju omiljenu kombinaciju“ – izjavio je Jurica Jurič, direktor sektora nabave Tiska.

„Na kraju, sa zadovoljstvom ću vam izložiti neke podatke. Naime, nakon rekordne prošle, 2016. godina bila je još uspješnija. Prema preliminarnim rezultatima ostvareno je 500,2 milijuna kuna prihoda ili 5% više nego u 2015. godini. Bruto dobit iznosi 60,7 milijuna kuna ili 45% više nego u 2015. godini. Doprinos proračunu,  prema procijeni, bit će 260 milijuna kuna u 2016. godini“ – rekao je na kraju Danijel Ferić.

Komentirajte prvi

New Report

Close