Sportaši naturisti oduševljeni prijemom u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 30. lipanj 2011. u 22:00

U Poreču se okupili predsjednici nacionalnih udruženja

U Naturist Resortu Solaris pokraj Poreča od 23. do 26. lipnja održani su godišnji sportski susreti nacionalnih udruga naturista iz nekoliko europskih zemalja, koji su okupili više od 200 sudionika iz cijelog svijeta. Članovi udruge iz Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Nizozemske, Francuske, Rusije, Ukrajine, Hrvatske i Brazila sudjelovali su u trodnevnom sportskom druženju. Već dugi niz godina alpske zemlje i one koje dodiruju Jadransko more (odakle i naziv “Alpe-Adria”), organiziraju okupljanja naturista koji zajedno provode nekoliko opuštajućih dana ispunjenih raznim aktivnostima. Sudionici iz Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Hrvatske, Francuske i pokrajine Bavarske, a posljednjih godina i iz Španjolske, aktivno pridonose uspješnosti događaja. Skup pod nazivom 39. susret Alpe-Adria okončan je sjednicom predsjednika nacionalnih naturističkih udruženja, na kojoj je dogovoreno da će se trodnevni jubilarni 40. susret Alpe Adria održati ponovno u lipnju iduće godine u Naturist Resortu Solaris koji je smješten je na zelenom poluotoku Lanterna u Taru kod Poreča.

Od Hrvatske do Brazila
“Čast nam je što je i ove godine komisija Međunarodne federacije naturizma INF (International Naturist Federation) odabrala Naturist Resort Solaris za svoje godišnje sportske susrete. Dvjestotinjak sudionika koji su smješteni u apartmanima i kampu kvalitetna su promocija našeg resorta na zahtjevnom naturističkom tržištu. Posebno nas veseli nazočnost predsjednika komisije INF-a, gospodina Rogera Viole te činjenica da su uz njega u Solarisu ovih dana boravili i predsjednici nacionalnih i regionalnih udruženja Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Nizozemske, Francuske, Rusije, Ukrajine i Brazila”, rekla je ovom prilikom Josipa Cvelić-Bonifačić, direktorica za poslovanje kampova u Valamaru.

Izuzetna kvaliteta
Roger Viola, zadužen za sportske i kulturne aktivnosti unutar INF-a, kazao je da ovaj susret redovito organiziraju u naturističkim objektima u Hrvatskoj, ove godine po treći put u Solarisu: “Naturizam je uvijek na putu razvoja, a naturizam u Hrvatskoj je na posebnom mjestu. Nadamo se da ćemo u budućnosti proširiti i povećati članstvo, a to nam je moguće s partnerima kao što je Valamar te mnogobrojnim sljedbenicima ove filozofije.”Siegliende Ivo, predsjednica Međunarodne naturističke federacije, pohvalila je vrhunsku organizaciju u Naturist Resortu Solaris: “Hvala svima, od recepcije do kuhinje, a posebno direktoru Đoniju Šimonoviću, što su nam omogućili da se susret i sportske igre održe u ugodnom ozračju.”Direktor Naturist Resort Solaris, Đoni Šimonović je rekao da su zaposlenici maksimalno orijentirani na kvalitetu boravka i usluga koji se nude u Solarisu. “Rezultat izuzetne kvalitete usluge koju pružamo gostima naturistima je činjenica da će se jubilarni 40. susret Alpe Adria održati dogodine u Solarisu. Ponovni dolazak nam je izuzetna čast i dokaz pružene kvalitete”, zaključio je Šimonović.

Komentirajte prvi

New Report

Close