Snima se hrvatska verzija “Igre prijestolja”

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2015. u 10:37
Arhivska fotografija: Duško Jaramaz / Pixsell

Na tajnim lokacijama u okolici jednog srednjeeuropskog gradića duge povijesti na sjeverozapadu Hrvatske počelo je snimanje novog blockbustera.

Na tajnim lokacijama u okolici jednog srednjeeuropskog gradića duge povijesti na sjeverozapadu Hrvatske počelo je snimanje novog blockbustera Udruge Trash čije će isječke ekskluzivno moći vidjeti posjetitelji jubilarnog X. Trash film festivala koji će u Varaždinu biti održan od 9. do 12. rujna.

Izvršni producent Tomislav Šipek te producent, scenarist i redatelj Tihomir Galevski okupili su respektabilnu ekipu iza i ispred kamere koja je počela sa snimanjem povijesnog epa kojeg su mnogi već usporedili sa kultnom TV serijom «Igra prijestolja» i trilogijom «Gospodar prstenova».

– S obzirom na broj i atraktivnost lokacija na kojima ćemo snimati, kostimografiju i rekvizite koje ćemo koristiti, broj glumaca i statista koji će ostvariti uloge te zahtjevne vizualne i zvučne efekte koje planiramo u montaži ovo je jedan od najzahtijevnijih filmskih projekata u povijesti Udruge Trash – ističe izvršni producent filma Tomislav Šipek.

Komentirajte prvi

New Report

Close