Slavni producent ponudio Ingrid Antičević da ustupi prava na neznanje engleskog

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2013. u 10:45
Ingrid Antičević Marinović (Foto: Patrik Maček/PIXSELL)

Ponudu je na stol stavio svjetski poznati španjolski producent Jerry Ropero.

SDP-ova zastupnica  Ingrid Antičević Marinović dobila je nevjerojatnu priliku: dati autorska prava na svoje neznanje engleskog jezika. Ovu joj je ponudu joj na stol stavio svjetski poznati španjolski producent Jerry Ropero, koji je domaćim slušateljima postao poznat upravo obradom njezina govora, nudeći joj da komercijaliziraju poznatu “pipl mast trast as” jer su za takvu obradu već zainteresirane diskografske kuće, piše Večernji list.

'Ingrid je žena koja predstavlja svoju zemlju, na čak bih se usudio reći, šarmantnom engleskom jeziku. Da li je on dobar ili loš pada u sasvim drugi plan. Vidio sam njezinu hrabrost da bar pokuša, kako god zna i umije govoriti zajedničkim jezikom Europske unije', opisuje razloge svoje ponude Ropero.

Ukoliko bi se ostvarila suradnja političarke i glazbenika Ropero tvrdi da bi se odrekao svake zarade novac bi se tako u stopostotonom iznosu usmjerio na račune -specijalne dječje bolnice Gornja Bistra, domu u Nazorovoj, dječjem selu Lekenik, i djeci s posebnim potrebama. Ingrid Antičević Marinović na ponudu ne odgovara, a jučer nije pronašla vremena odgovoriti ni na poruke i pozive Večernjeg lista.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje

Komentari (1)
Pogledajte sve

Evo i neznanje se može prodati!

New Report

Close