Slasni pečeni krumpir

Foto: Promo Foto: Promo

Tijekom pečenja krumpir povremeno promiješajte.

Kukuruznu krupicu pomiješajte s Vegetom, curryjem i paprom. Krumpire operite, osušite i narežite na četvrtine i premažite sa svih strana pripremljenom kukuruznom krupicom.

Pripremljeni krumpir stavite u lim za pečenje, pokapajte maslinovim uljem i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C tako dugo dok ne dobije lijepu zlatnožutu boju.

Sastojci (za 6 osoba): 
3 žlice Kukuruzne krupice Podravka, 1 žlica Vegete, 1 žličica Vegeta Maestro curryja, 1 žličica Vegeta Maestro crnog papra mljevenog, 1,5 kg krumpira, 6 žlica maslinova ulja

POSLUŽIVANJE: Poslužite ga odmah uz meso, ribu ili kao malo samostalno jelo uz zelenu salatu.
SAVJET: Tijekom pečenja krumpir povremeno promiješajte.

Recept je preuzet s www.coolinarika.com
Više recepata potražite OVDJE

Komentari (1)
  • bujica
    bujica 11:05 30.11.2019.

    Besplatna reklama za Podravku.Ispada da ne znamo peći krumpir.Moja ga supruga ispeće u rerni ga da je bio u pećen u peki.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!