Robert Knjaz započeo pripreme za noćni “maraton”

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2015. u 09:55
Foto: PR

Robert se, poput Nataše Janjić, Nevene Rendeli, Edite Misirić i Doris Pinčić Rogoznica priključio inicijativi PoKRENI.

– Nakon što su se projektu akcije PoKRENI pridružile stotine i stotine trkača, akcija poKRENI danas je postala bogatija za jedno od najjatraktivnijih imena u svijeta trčanja. Riječ je o trkačkom Ultra maratoncu Robertu Knjazu, višestrukom prvaku Zagreba u optrčavanju Jarunske tržnice. Velikan malih ekrana, zaljubljenik u kratke šprinteve i zlatnu medalju oko vrata postao je tako dio rekreativne trkačke zajednice.

Robert se, poput Nataše Janjić, Nevene Rendeli, Edite Misirić i Doris Pinčić Rogoznica priključio inicijativi PoKRENI u sklopu koje pozivaju se svi rekreativni trkači da prihvate izazov i da svojom dobrom voljom, pozitivnom energijom i motivacijskim pristupom pronađu u svojoj okolini jednog netrkača, bilo da se radi o prijatelju, poznaniku, članu obitelji, kolegi, partneru ili pak potpunom neznancu, da učini nešto dobro za sebe i krene u osvajanje svojih prvih trkačkih metara. No GRAWE se s PoKRENI odlučio otići korak dalje i dodatno motivirati sve koji već trče ili će tek početi osvajati svoje prve trkačke metre. Stoga je otvorio izazov „PoKRENI – pokloni svoje kilometre“, u kojem je svaki pojedinac jednako važan za ostvarenje zajedničkog cilja – prikupiti 50.000 kilometara do GRAWE noćnog maratona koji se održava 29. kolovoza ove godine. 

Kilometri koje će dobrovoljni prikupiti i darovati trkačka zajednica, bilo da je riječ o već iskusnim trkačima bilo početnicima, GRAWE će pretvoriti u novac koji će donirati udruzi Krijesnica A izazov ne bi bio izazov kada ne bi postojao uvjet za ispunjenje, a mogućnost za njegovo ostvarenje u zadanom roku povećava se uključivanjem što većeg broja ljudi u izazov. To znači – pokrenuti prijatelje, kolegu, člana obitelji, poznanika, raširiti glas i motivirati ih da trče, što i je glavni cilj projekta PoKRENI.

Komentirajte prvi

New Report

Close