Branson održao riječ i postao stjuardesa, evo fotografija

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. svibanj 2013. u 12:45
Epa

Richard Branson održao je riječ: prerušen u stjuardesu, vlasnik tima F1 Virgin posluživao je piće na letu tvrtke AirAsia.

Richard Branson održao je riječ: prerušen u stjuardesu, vlasnik tima F1 Virgin posluživao je piće na letu tvrtke AirAsia, u vlasništvu njegova malezijskog suparnika Tonyja Fernandesa, čiji je tim Lotus na prvenstvu 2010. završio ispred njegovog.

Odjeven u sako i kratku crvenu suknju, britanski milijarder posluživao je na letu dugom više od pet sati između Pertha u Australiji i glavnog grada Malezije Kuala Lumpura.

Branson je međutim sačuvao svoju čuvenu plavu bradu.

Branson i Fernandes, koji je za njega radio u glazbenoj industriji, obvezali su se da će posluživati u suparničkoj zračnoj kompaniji, ovisno o poretku na kraju sezone 2010. u Formuli 1. Lotus je završio na 10. mjestu, Virgin na 12., ali je oklada odgođena jer se Branson bio ozlijedio na skijanju.

Komentari (2)
Pogledajte sve

@ pofuk ,
istina , isti Musa .
Da to su bila vremena u jugoslaviji kada vam je ćale osim batlera imao i roba , a ne danas kada ima toliko nezaposlenih a nitko neće biti ni batler a ni rob.
Svi bi htjeli danas biti stjuardese , pa čak i Musa .
Možda se i Musa uspije zaposliti u CA iza 14.kada otpočne štrajk .
Predhodno će jedino morati obaviti neke preglede kao i druge stjuardese:

MUSA I STJUARDESE MORAJU NA REKTALNI PREGLED

http://www.poslovni.hr/hrvatska/stjuardesa-morala-na-rektalni-pregled-za-dokaz-viroze-240195 [poslovni.hr]

…hm….da….da imam vremena uzo bi ga za prijatelja na forumu…
kakav lik….za neverovat…za doba jugoslavije kad nije valjalo moj ćale je osim batlera imao i roba…ime mu je bilo Musa….jedini posao Muse je bio da mi veže udice na ribičiji….da…ovaj brenson je isti taj moj Musa…..STVARNO NEVEROVATNO…IDEM SAD PROVJERITI BIOGRAFIJU BRENSONA…Musa je jedino punk slušao i volio se tak nacugati da je naprosto letio dok je jurio u kombiju na relaciji zagreb split…da brzu vožnju je volio….čak mi je jedanput pijan reko da je upozno princezu….idem vidjeti biografiju od ovog zeme
pofuk
p.s. Musu su izludjivale mrežaste čarape

New Report

Close