Red je ogroman, ali što to nudi najekskluzivnija web stranica?

Autor: Poslovni.hr , 05. srpanj 2015. u 10:00
Foto: Most Exclusive Website/Screenshot

Na ovu stranicu ulazi jedna po jedna osoba, a ondje se može zadržati samo 60 sekundi. Kada otvorite stranicu, morate uzeti kartu i čekati u redu kako biste ušli.

Neobična web stranica ovih je dana postala hit i zaintrigirala tisuće korisnika. Most Exclusive website ima malo drugačija pravila te su mnogi pohitali vidjeti o čemu se tu radi. 

Naime, na ovoj stranici u svakom trenu može biti jedan posjetitelj, ulazi se jedan po jedan, a ondje se može zadržati samo 60 sekundi. Kada otvorite stranicu, morate uzeti kartu i čekati u redu da bi ušli i vidjeli što se to nalazi na unutra. Zasad je izdano gotovo 300.000 karata.

Stranicu je izradio Justin Foley te je nedavno napisao da nije očekivao toliko posjetitelja na stranici. Iako se nije izjasnio koja je točno namjena stranice, lako je moguće da se zapravo radi o nekakvom eksperimentu.

Slična stranica, sličnog imena, The World's Most Exclusive website, pokrenuta je 2011. godine, ali bila je ograničena na korisnike s Twitter profilima, pišu 24sata. Stranica je radila dva i pol mjeseca, a zatim su korisnici koji su pokušali ući dobili poruku da je eksperiment završio.

Ako ne želite saznati odmah što se na stranici nalazi,  nastavite čekati u redu i izbjegnite nastavak teksta…

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Internet je mesto na kome smo svi deo nekog eksperimenta i na kome se moze zaradjivati. Nekada je to sa pozitivnim namerama, nekada ne, ali je neminovno deo nase svakodnevice.

New Report

Close