Producenti “Biblije” niječu sličnost između lika Sotone i Obame

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. ožujak 2013. u 08:35
Barack Obama (Epa)

Polemika je izbila kada je History Channel emitirao posljednju epizodu popularne serije u nedjelju navečer u kojoj je marokanski glumac Mohamen Mehdi Ouazanni igrao ulogu Sotone.

 Popularna američka televizijska mini-serija "Biblija" izazvala je proturječja jer su neki gledatelji uočili fizičku sličnost između glumca koji u seriji glumi Sotonu i predsjednika SAD-a Baracka Obame, no producenti su u ponedjeljak izjavili da ja svaka sličnost slučajna.

Polemika je izbila kada je History Channel emitirao posljednju epizodu popularne serije u nedjelju navečer u kojoj je marokanski glumac Mohamen Mehdi Ouazanni igrao ulogu Sotone. History Channel je priopćio da producenti serije, koja gledatelje vodi korz priče Starog i Novog zavjeta, nisu za ulogu Sotone imali namjeru angažirati glumca koji sliči na Obamu te da je svaka sličnost slučajna.

"To je krajnja besmislica", izjavili su producenti Biblije Mark Burnett i Roma Downey napomenuvši da je Ouazanni cijenjeni i poznati marokanski glumac koji je i ranije, mnogo prije no što je Obama izabran za predsjednika, igrao slične uloge.

Komentirajte prvi

New Report

Close