Prodaje se vila na jezeru za 160 kuna onome tko ispuni uvjet vlasnice

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2019. u 11:47
FOTO: GettyImages

Kanađanka Alla Wagner raspisala je natječaj za najbolje pismo, a onaj kome to najbolje pođe za rukom dobit će na dar kuću u blizini Calgaryja u Alberti vrijednu oko 8,3 milijuna kuna. Osim pisma potrebno je i na njezin račun uplatiti 160 kuna (25 dolara).

Zainteresirani za natječaj trebaju napisati esej na temu kako bi preseljenje u bajkoviti dom na jezeru promijenilo njihov život. Ne prikupi li dovoljan broj prijava, Kanađanka će od odustati od igre, a natjecateljima vratiti novac. Natječaj je počeo početkom siječnja, a Alla planira da će trajati do travnja, piše Punkufer.hr.

Ne prikupi li se dovoljan broj prijava, produljit će ga do ljeta. Kanađanka koja je neuspješno pokušavala prodati luksuznu kuću s tri spavaće sobe na ovaj se potez odlučila jer se želi iseliti zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Alla Wagner smatra da je njezina kuća idealno utočište za pisce i umjetnike, zbog čega se i odlučila na ovakav natječaj. Esej valja napisati na najviše jednoj stranici (350 riječi), a ostali uvjeti se mogu doznati na njezinoj stranici na Facebooku. Alla upozorava da zainteresirani pripaze na račun na koji šalju novac jer je samo jedan i naveden je na njezinoj stranici. 

Komentirajte prvi

New Report

Close