Prodaje se filmska palača obitelji Corleone

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. studeni 2014. u 11:12
Kum (1972./Paramount)

Kuća u tudorskom stilu na njujorškom Staten Islandu koja je 1972. poslužila kao dom obitelji Corleone u filmu “Kum” Francisa Forda Coppole, prodaje se za početnu cijenu od 2,9 milijuna dolara.

Kuća u tudorskom stilu na njujorškom Staten Islandu koja je 1972. poslužila kao dom obitelji Corleone u filmu "Kum" Francisa Forda Coppole, prodaje se za početnu cijenu od 2,9 milijuna dolara.

Agent za nakretnine Joseph Profaci kazao je da je vrijednost kuće onolika koliko su zainteresirani kupci za nju spremni platiti te da su neki među njima spremni dati i više novca za dom s ovako zanimljivom pričom.

Palača je izgrađena 1930. i bila je dom obitelji Norton šest desetljeća. Nortoni su je odlučili prodati 2010. te su 2012. izmijenili interijer da bi što više odgovarao filmskom predlošku.

U sadašnjoj renoviranoj kući s pet spavaćih soba i sedam kupaonica je radna soba gotovo identična onoj u kojoj je Don Corleone povlačio konce svog kriminalnog carstva.

Profaci za Guardian kaže da je kuća "za umrijeti" te da okućnica, gdje se odigrala poznata scena vjenčanja Corleoneove kćeri, potencijalnim kupcima nudi veliki otvoreni prostor, veliki otok i velik prostor za objedovanje koji gleda na dvorište i bazen.

Budući vlasnici palače na raspolaganju će imati 15 prostorija, što uključuje teretanu, sobu za videoigrice i garažu u koju stanu četiri automobila.

Komentirajte prvi

New Report

Close